Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik opsta en eet.
Bewoonster Oudewater

Wie hier niet went, went nergens.
Bewoner Waalwijk

Uw medewerkers van Futura hebben met tranen in hun ogen mij gecondoleerd, dat vind ik zo mooi, ze gaven echt om mijn moeder waren zo betrokken.
O.J.

De overgang naar Futura was groot: tijd voor bewoners; geen overbodige tijdverspilling aan administratie, een oase aan rust en een gezellige sfeer! Dit alles gaf mij weer plezier in het werk.
Medewerkster uit Waalwijk

Er wordt individueel gekeken naar wat nodig is. Ons familielid ervaart vrijheid.
Mantelzorger Waalwijk

Ik wil onze dank uitspreken aan Futura, haar zorgteam en de bewoners, voor de fijne tijd met warme contacten en liefdevolle verzorging die onze vader in Futura is geboden.
B.Z.

Wat ik voornamelijk koester zijn de momenten dat ik met de bewoners een praatje kon maken, en dat ik daar gewoon de tijd voor kon nemen. Het menselijk contact is belangrijk in de zorg die je geeft, en bij Futura Zorg staat dit voorop.
Oud medewerkster Futura

Zeer persoonlijk, zeer mensgericht.
Mantelzorger F.

Leven

Wonen en Zorgen vormen samen het Leven in een Futurahuis. Onze woon- en zorgomgeving komt tegemoet aan de wensen van de oudere waarbij deze zo veel als mogelijk de eigen regie behoudt. Hoe Futura Zorg dat organiseert?

  • De kleinschaligheid van onze Futurahuizen zorgt voor een overzichtelijke en herkenbare woonomgeving.
  • Wij bieden bewoners privacy in hun eigen appartement maar ook de ruimte om medebewoners te ontmoeten in de gemeenschappelijke ruimtes.
  • Bewoners wonen veelal dicht in de buurt van de eigen woonomgeving. Hierdoor kunnen familie en vrienden makkelijk op bezoek blijven komen.
  • Door de beperkte omvang zijn onze medewerkers in staat om persoonlijke aandacht en zorg te geven gericht op het welbevinden en welzijn van de bewoners.
  • Bewoners worden gestimuleerd om hun hobby voort te zetten en worden ondersteund in het onderhouden van sociale contacten met familie, vrienden en buurtgenoten.
  • Bewoners wordt de gelegenheid geboden om gezamenlijk dan wel op zichzelf activiteiten te ondernemen.
  • Onze zorg is dag en nacht beschikbaar, een geruststellende gedachte voor de bewoners en hun naasten.
Vergroot lettertype
Vergroot contrast: