Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik opsta en eet.
Bewoonster Oudewater

Wie hier niet went, went nergens.
Bewoner Waalwijk

Uw medewerkers van Futura hebben met tranen in hun ogen mij gecondoleerd, dat vind ik zo mooi, ze gaven echt om mijn moeder waren zo betrokken.
O.J.

De overgang naar Futura was groot: tijd voor bewoners; geen overbodige tijdverspilling aan administratie, een oase aan rust en een gezellige sfeer! Dit alles gaf mij weer plezier in het werk.
Medewerkster uit Waalwijk

Er wordt individueel gekeken naar wat nodig is. Ons familielid ervaart vrijheid.
Mantelzorger Waalwijk

Ik wil onze dank uitspreken aan Futura, haar zorgteam en de bewoners, voor de fijne tijd met warme contacten en liefdevolle verzorging die onze vader in Futura is geboden.
B.Z.

Wat ik voornamelijk koester zijn de momenten dat ik met de bewoners een praatje kon maken, en dat ik daar gewoon de tijd voor kon nemen. Het menselijk contact is belangrijk in de zorg die je geeft, en bij Futura Zorg staat dit voorop.
Oud medewerkster Futura

Zeer persoonlijk, zeer mensgericht.
Mantelzorger F.

Wonen

Onze royale appartementen van circa 38 m2 zijn van alle gemakken voorzien. Alle appartementen beschikken over een pantry en badkamer en hebben een verhoogd wooncomfort door het gebruik van domotica. Voor bereiding van maaltijden, de schoonmaak en het wassen van kleding en beddengoed wordt gezorgd. De indeling van de appartementen komt zo veel als mogelijk overeen met een gewone woning. Bewoners richten hun privévertrek zelf in waardoor het ook als ‘eigen’ ervaren wordt.

Doordat bewoners dicht in de eigen omgeving blijven wonen kunnen familieleden en vrienden makkelijk op bezoek komen.

Bewoners beschikken over de privacy van hun eigen appartement. Maar het Futurahuis geeft bewoners ook de gelegenheid met andere bewoners in gesprek te gaan en gelijkgestemden te ontmoeten. Tijdens de gezamenlijke maaltijden of tijdens het koffiedrinken in de gemeenschappelijke woonkamer, waar ook visite welkom is. Daarnaast zijn er diverse zitjes in het Futurahuis en is er een ruime voor de bewoners besloten tuin.

Ieder Futurahuis voldoet aan de veiligheidsnormen zoals deze gesteld worden op basis van externe richtlijnen maar ook op basis van specifieke opvattingen van Futura Zorg.

Vergroot lettertype
Vergroot contrast: