BOUW FUTURAHUIS SOMEREN GESTART

Op donderdag 8 juli 2021 heeft Theo Maas, wethouder Sociaal Domein bij de gemeente Someren, het startsein gegeven voor de bouw van het 7e Futurahuis.

Onder toeziend oog van de vele direct omwonenden, Amvest LCF, Futura Zorg, de bouwpartners en overige genodigden, heeft wethouder Maas het bouwbord van Futura Zorg Someren onthuld.

Na de onthulling heeft wethouder Maas, onder begeleiding van kunstenaar Niloc Pagen, de eerste contouren gezet op twee grote schilderdoeken. Vervolgens hebben kinderen van de Somerense basisscholen De Mariaschool, De Diamant en De Ranonkel alsook enkele direct omwonenden de eerste vlakken ingekleurd. Niloc Pagen zal de schilderijen afmaken waarna ze geveild gaan worden. De opbrengst van de veiling gaat naar Leef! Someren. Deze organisatie richt zich op het realiseren van voldoende sport-, bewegings- en cultuuraanbod voor alle Somerenaren van jong tot oud.

Begin 2022 hoopt Futura Zorg in Someren haar deuren te mogen openen.

Informatie over wonen bij Futura Zorg in Someren, kunt u opvragen door een mail te sturen naar someren@futurazorg.nl.

Heeft u interesse in een baan bij Futura Zorg in Someren, bekijk op www.futurazorg.nl/vacatures welke vacatures wij hebben voor deze locatie en solliciteer direct.