Futurahuis in Den Bosch officieel geopend

Onder toeziend oog van bewoners en genodigden heeft wethouder Huib van Olden het Futurahuis in Den Bosch afgelopen zaterdag 18 januari officieel geopend.  Toon Christiaens, locatiebeheerder van het Futurahuis, sprak voorafgaand aan de officiële opening waarbij hij aangaf zeer trots te zijn op het resultaat en op het gemotiveerde team van medewerkers. De eerste bewoners hadden 1 december 2019 al hun intrek genomen. De eerste ervaringen kunt u lezen in een aansprekend artikel in het Brabants Dagblad.

Het nieuwe Futurahuis in Den Bosch biedt kwalitatieve zorg aan ouderen die enerzijds nog redelijk kunnen functioneren en anderzijds een zorgbehoefte kennen door (toenemende) fysieke beperking en/of afnemende fysieke/geestelijke kracht. Voor deze ouderen bieden wij een zorg- en woonfunctie in een kleinschalige woonvoorziening, gelegen in de nabijheid van de oorspronkelijke woon- en leefomgeving.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van het Futurahuis in Den Bosch kunt u contact opnemen met locatiebeheerder Toon Christiaens via denbosch@futurazorg.nl.

Toon Christiaens en Frank Moust

Het officiële moment

De opening is een feit

Toon Christiaens en wethouder Van Olden

Bewoners en genodigden