Laatste steen Futura Zorg Someren

Met nog enkele maanden te gaan voordat het nieuwe Futurahuis aan de Geldestraat 11 in Someren geopend wordt, is door Harrie Reinders (direct omwonende) en Herman Matheij (directeur Futura Zorg), in het bijzijn van medewerkers, omwonenden, wethouder Theo Maas en overige genodigden, de laatste steen geplaatst. Dit speciale moment werd feestelijk omlijst.

Laatste steen SomerenDe nieuwe locatie van Futura Zorg beschikt over 17 éénpersoons appartementen en 3 tweepersoons appartementen en biedt ouderen de mogelijkheid om zelfstandig te wonen en tegelijkertijd verzekerd te zijn van zorg. Kwaliteit van leven staat bij ons voorop. Dat betekent onder meer dat een zo lang mogelijk regie over het eigen leven centraal staat. Met daar waar nodig, dagelijkse begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging. Door de kleinschaligheid voelt wonen bij ons veilig en vertrouwd, bijna net als thuis.

Alhoewel het nieuwe Futurahuis in Someren nog in aanbouw is, houdt Futura Zorg op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart Open Huis voor iedereen die geïnteresseerd is in wonen of werken bij Futura Zorg in Someren. Om een goede indruk te krijgen, is er één appartement volledig ingericht. Daarnaast leiden medewerkers van Futura Zorg u graag rond door deze nieuwe locatie. Meer informatie over het Open Huis en over wonen of werken bij Futura Zorg vindt u op www.futurazorg.nl.