MAAK WERK VAN JOUW GOEDE VOORNEMENS VOOR 2022!

Ieder jaar weer staat het vinden van een andere baan hoog in de top 10 van goede voornemens. Droom jij al een tijdje over die andere baan, wil jij jezelf verder ontwikkelen, een carrièreswitch maken of ben jij bijna klaar met je studie en wil je de opgedane kennis graag in praktijk brengen? Maak er dan werk van en kom kennis maken met Futura Zorg, een kleinschalige woonzorgvoorziening voor ouderen met psychogeriatrische en/of somatische aandoeningen.

Naast de vacatures op onze bestaande locaties in Oudewater, Waalwijk, Nieuwveen, Oud-Beijerland, Boskoop en Den Bosch, zoeken wij ook collega’s voor onze nieuwe locatie in Someren die in juni 2022 haar deuren opent.  Voor dit Futurahuis zoeken wij collega’s voor onder meer de volgende functies:

  • Verpleegkundigen (vast en oproepbasis)
  • Verzorgenden (vast en oproepbasis)
  • Koks

Waarom werken bij Futura Zorg?
Wonen in een omgeving waar je jezelf kunt zijn, respectvol wordt behandeld en zoveel als mogelijk de regie in eigen handen houdt. Dat klinkt als een fijne plek toch? Dit kunnen we alleen realiseren met medewerkers die dag en nacht, op een liefde- en respectvolle manier voor onze bewoners zorgen. Wij vinden het belangrijk dat zij zich thuis voelen binnen onze kleinschalige woon-zorgvoorziening. Met jouw hulp houden ze zelf de regie en krijgen ze ondersteuning waar nodig!

Wij bieden een werkplek waarbij jij in jouw werk als (zorg)professional, je creativiteit kwijt kunt. Kwaliteit van de zorg- en dienstverlening staat voorop, waarbij je door de kleinschaligheid de ruimte krijgt om te kijken naar maatwerk als dit de bewoner ten goede komt. Je bouwt als medewerker een bijzondere band op met de bewoners en mag ‘meelopen’ in deze fase van hun leven. Iets waar onze huidige medewerkers nu al veel voldoening uit halen en wie weet jij binnenkort ook!

Wat breng je mee?
Passie voor je werk, creativiteit en een positieve instelling! Vanwege de kleinschaligheid voer je jouw dagelijkse werkzaamheden veelal zelfstandig uit. Samen met collega’s, die net zo gedreven zijn als jij, functioneer je optimaal als team en vul je elkaar aan waar nodig. Je kunt dus goed samenwerken, maar bent in staat om zelfstandig beslissingen te nemen. Als team zorgen jullie samen voor een fijn en passend woonklimaat voor onze bewoners. Bij voorkeur woon je binnen een reisafstand van 30 minuten van het Futurahuis.

Ga je ervoor?
Ga jij met je goede voornemens aan de slag en maak je van 2022 jouw jaar? Neem dan contact op met Futura Zorg door te bellen naar 078-2048048 of te mailen naar personeelszaken@futurazorg.nl. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden binnen Futura Zorg.

PS. Zit er geen locatie bij jou in de buurt? Houd onze site dan goed in de gaten want wij openen ieder jaar minimaal 1 nieuwe locatie.