Sleuteloverdracht Futurahuis Den Bosch

Na lange tijd van voorbereiding was het donderdag 26 november jl. dan zo ver; de oplevering van het 6e Futurahuis dat gelegen is aan de rand van Den Bosch. Frank Moust, directeur van Futura Zorg, heeft de sleutel in ontvangst mogen nemen. Direct na de sleuteloverdracht heeft het gehele nieuwe zorgteam een eerste werkoverleg gevoerd en zijn nog enkele dozen uitgepakt. De middag werd gezellig afgesloten met een etentje bereid door de nieuwe koks van dit Futurahuis! Toon Christiaens, locatiebeheerder van het Futurahuis in Den Bosch, is ook zeer trots op het resultaat. Hij en zijn team zijn helemaal klaar voor de komst van de eerste bewoners die 1 december hun intrek zullen nemen.

Het nieuwe Futurahuis biedt kwalitatieve zorg aan ouderen die enerzijds nog redelijk kunnen functioneren en anderzijds een zorgbehoefte kennen door (toenemende) fysieke beperking en/of afnemende fysieke/geestelijke kracht. Voor deze ouderen bieden wij een zorg- en woonfunctie in een kleinschalige woonvoorziening, gelegen in de nabijheid van de oorspronkelijke woon- en leefomgeving.

Wij laten deze mijlpaal uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan; 18 januari 2020 vieren wij officieel de opening van het nieuwe Futurahuis. Nadere informatie hieromtrent volgt.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van het Futurahuis in Den Bosch kunt u contact opnemen met locatiebeheerder Toon Christiaens via denbosch@futurazorg.nl.

De officiële overdracht

Nog wat dozen uit te pakken

Er wordt hard gewerkt door iedereen

Onze koks in Den Bosch

Gezellige afsluiting van de dag

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Nagerecht