Zeer geslaagd open huis in Ter Aar

Afgelopen 25 en 26 augustus jl. had Futura Zorg haar deuren van de in aanbouw zijnde woonzorgvoorziening in Ter Aar geopend voor geïnteresseerden. Het open huis is ontzettend goed bezocht. Enkele medewerkers van Futura Zorg hebben aan de lopende band rondleidingen verzorgd. Speciaal voor het open huis was een eenpersoons appartement ingericht. Bezoekers konden zo een goede indruk krijgen van het wonen bij Futura Zorg. Er was niet alleen veel interesse voor het wonen maar ook voor het werken op deze nieuwe locatie. Dat er behoefte is aan kleinschalige woonzorgvormen voor ouderen, bleek wel uit het feit dat we alleen dit weekend al bijna de helft van de appartementen hebben vergeven.

Wonen bij Futura Zorg

Het nieuwe Futurahuis, gelegen aan de Aalscholverlaan in Ter Aar, is gelegen in een rustige, bestaande woonwijk. Het gebied kenmerkt zich door haar prachtige landelijke ligging. Het Futurahuis biedt heeft 17 éénpersoons en 3 tweepersoons appartementen. Het biedt ouderen met een zorgindicatie de mogelijkheid om zelfstandig te wonen en tegelijkertijd verzekerd te zijn van de zorg en begeleiding, wanneer dit nodig is. Onze appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een verhoogd wooncomfort door het gebruik van domotica. Maaltijden worden dagelijks vers bereid en ook de schoonmaak en het wassen van kleding wordt door ons zelf verzorgd. Bewoners beschikken over de privacy van hun eigen appartement maar hebben ook de gelegenheid met andere bewoners in gesprek te gaan en gelijkgestemden te ontmoeten. Kwaliteit van leven staat bij ons voorop. Dat betekent onder meer dat een zo lang mogelijk regie over het eigen leven centraal staat. Met daar waar nodig, dagelijkse begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging. Door de kleinschaligheid voelt wonen bij ons veilig en vertrouwd, bijna net als thuis.

Duurzaam

Bij Futura Zorg staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Onze gebouwen worden volledig uitgevoerd in een prefab houtbouw systeem met lage CO2-uitstoot. Onze locatie in Ter Aar is energie neutraal gebouwd. Het gebouw is volledig gasloos met dank aan duurzame gebouwinstallaties zoals een bodemwarmtepomp in combinatie met een zonneboiler en ventilatie met warmteterugwinning. Tevens ligt het dak van het Futurahuis vol met zonnepanelen. Het gebouw is zeer goed geïsoleerd, waarbij sterke opwarming in de zomer wordt voorkomen met een geautomatiseerd zonweringssysteem.

Open huis gemist?

Heeft u het open huis gemist maar wel interesse in wonen of werken bij Futura Zorg in Ter Aar? Neem contact met ons op via telefoon op 06-86833770 of per e-mail via teraar@futurazorg.nl. Wij informeren u graag en leiden u op afspraak rond in Ter Aar of op één van onze bestaande locaties.