Oproepkracht verzorgende (Boskoop)

Comfortabel wonen en onderscheidende zorg in combinatie met servicegerichtheid, oprechte betrokkenheid en aandacht voor de senior; dat is waar het Futura dus om gaat.

Voor ons Futurahuis in Boskoop zoeken wij een oproepkracht verzorgende.

De functie
Je verzorgt en begeleidt bewoners op basis van het in samenspraak opgestelde zorgplan, waarbij de dienstverlening is gericht op de individuele zorgbehoefte. Je draagt zorg voor een rustige sfeer en een goede gang van zaken binnen het Futurahuis. De werkzaamheden zowel doordeweeks als in het weekend plaats. Bereidheid om ook incidenteel een nachtdienst te werken is een pre.

Je profiel
Je beschikt over de opleiding verzorgende niveau 3-IG of een gelijkwaardige opleiding. Je hebt een warm hart voor de bewoners en hun familie; je bent zelfstandig en initiatiefrijk, collegiaal en flexibel, bewonersgericht en enthousiast.

Ons aanbod
Wij bieden een prettige en comfortabele werkomgeving. Salariëring en arbeidsvoorwaarden passend bij het werk dat je gaat doen, waarbij de CAO VVT als uitgangspunt geldt.

Een uitdaging die bij je past? Reageer dan en zend je motivatie en CV t.a.v. Lydie van Ieperen en Sanne Luesink, locatiebeheerders Futurahuis te Boskoop, naar boskoop@futurazorg.nl.