Vrijwilligers (Boskoop)

Wil je graag iets kunnen betekenen voor ouderen en heb je wat tijd over? Voor ons Futurahuis in Boskoop zijn wij op zoek naar meerdere gezellige, lieve en enthousiaste vrijwilligers m/v die ondersteuning kunnen bieden aan onze bewoners en onze medewerkers.

De functie
Als vrijwilliger biedt je ondersteuning aan de bewoners en medewerkers. Denk hierbij aan werkzaamheden als hulp bieden bij de maaltijd, koffie schenken, begeleiden van bewoners in de gezamenlijke huiskamer (zoals een praatje maken, spelletje doen, krant lezen e.d.) of een rondje wandelen met de bewoners.

Werkdagen en -tijden zijn altijd in overleg.

Jouw profiel
Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken houden en zichzelf zijn. Jij ziet onze bewoners zoals ze zijn en je hebt oog voor signalen van onze bewoners en hun familie. Van nature doe jij er alles aan om de goede dingen van het leven voor iedereen mogelijk te maken. Je draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en de sfeer in de huiskamer uit liefde voor mensen.

Ons aanbod
Wij bieden een warm en gezellig huis met betrokken collega’s. Vrijwilligers krijgen een vrijwilligersovereenkomst, ontvangen bij structurele inzet een vrijwilligersvergoeding en zijn tijdens hun vrijwilligerswerk verzekerd tegen ongevallen en voor WA. Omdat wij vrijwilligers zeer waarderen ontvangen zij ook jaarlijkse attenties zoals bijvoorbeeld een kerstpakket. Wij vragen bij het aangaan van de overeenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag.

Een uitdaging die bij je past? Neem dan contact op met Harry Verbeek via boskoop@futurazorg.nl.

Over Futura Zorg
Futura Zorg is een jonge organisatie met de ambitie om comfortabel en kwalitatief wonen voor senioren met een zorgvraag mogelijk te maken in kleinschalige en betaalbare woon-zorgvoorzieningen. De doelgroep bestaat uit senioren die nog regie voeren over hun leven maar tegelijkertijd wel een gevarieerde zorgvraag hebben welke ondersteuning en begeleiding vraagt.

Comfortabel wonen en onderscheidende zorg in combinatie met servicegerichtheid, oprechte betrokkenheid en aandacht voor de senior; dat is waar het Futura Zorg om gaat.