Helpende Plus (Den Bosch)

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in de zorg? Houd je van aanpakken, doorpakken, ontwikkelen en pionieren? Voor ons Futurahuis in Den Bosch Maaspoort hebben wij een vacature voor helpende plus (10-20 uur, aantal uur in onderling overleg).

Algemeen
Als helpende plus verricht je werkzaamheden ter ondersteuning van de bewoner en gericht op het aanbieden van optimale zorg aan de senior. Je hebt oog voor de behoefte en de zorgvraag van de bewoner en biedt op een respectvolle wijze de ondersteuning aan. Het zorgplan van de bewoner is richtinggevend voor de dagelijkse zorg en taakuitoefening.

Kernfunctie
Je bent samen met de collegae van het zorgteam verantwoordelijk voor goede kwalitatieve dagelijkse zorgverlening aan de bewoners. Je hebt een brede taakopvatting. Dat wil zeggen dat er oog en oor is voor de wensen en behoefte van de bewoner en dat daar op adequate wijze op wordt gereageerd. In de dagelijkse werkpraktijk draagt de helpende plus zorg voor:

  • de dagelijkse verzorging en ondersteuning van bewoner
  • ondersteuning bij lichamelijke verzorging van bewoner
  • het met collegae verzorgen van activiteiten die aansluiten bij de behoefte van bewoners
  • de hygiëne van bewoner
  • het leveren van een bijdrage aan een prettig en veilig woon-en leefklimaat voor de bewoner

Organisatorische positie
Je bent lid van het zorgteam van het Futurahuis. Je werkt binnen de kaders van Futura Zorg en wordt functioneel ondersteund door de locatiebeheerder, als leidinggevende van de locatie. Voor de uitvoering van taken werk je samen met de collegae van het zorgteam.

Profiel
Je beschikt over kennis en vaardigheden op basis van een afgeronde opleiding Helpende Plus. Je beschikt over sociale vaardigheden als tact, empathisch vermogen en wezenlijke betrokkenheid bij de ouder wordende mens. Je bent in staat bewoners te stimuleren en te motiveren bij hun zelfzorg en kan omgaan met weerstanden. Je werkt zelfstandig maar kan ook goed samenwerken en in teamverband feedback geven en ontvangen en reflecteren op eigen handelen. Je bent flexibel en kan adequaat omgaan met veranderende situaties.

Ons aanbod
Wij bieden een prettige en comfortabele werkomgeving. Salariëring en arbeidsvoorwaarden passend bij het werk dat je gaat doen, waarbij de CAO VVT als uitgangspunt geldt. Een uitdaging die bij je past? Reageer en zend je motivatie en CV t.a.v. Toon Christiaens, locatiebeheerder Futura Zorg Den Bosch, via denbosch@futurazorg.nl.

Over Futura Zorg
Futura Zorg is een jonge, enthousiaste en groeiende organisatie met de ambitie om comfortabel en kwalitatief wonen voor ouderen met een zorgvraag in heel Nederland mogelijk te maken met kleinschalige en betaalbare woon-zorgvoorzieningen. Werken bij Futura Zorg is werken in een prettige en comfortabele werkomgeving, met collega’s die allemaal gedreven zijn om te zorgen voor een goed, veilig en passend woon-, zorg- en leefklimaat voor de bewoners.