Huishoudelijk medewerker op oproepbasis (Den Bosch)

Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zich thuis voelen binnen onze kleinschalige woon-zorgvoorziening. Dat kan onder meer met jouw hulp. Want met jouw hulp houden ze zelf de regie en krijgen ze ondersteuning waar nodig!

Futura Zorg biedt een werkplek waarbij jij in jouw werk als zorgprofessional, je creativiteit kwijt kunt. Kwaliteit van de zorg staat voorop, waarbij je door de kleinschaligheid de ruimte krijgt om te kijken naar maatwerk als dit de bewoner ten goede komt. Je bouwt als medewerker een bijzondere band op met de bewoners en mag ‘meelopen’ in deze fase van hun leven. Iets waar onze huidige medewerkers nu al veel voldoening uit halen en wie weet jij binnenkort ook!

Voor ons Futurahuis Den Bosch (Maaspoort) zoeken wij een Huishoudelijk medewerker (m/v) op oproepbasis.

Wat ga je doen?
De wensen en behoeftes van de bewoner staan centraal. Als huishoudelijk medewerker ben je verantwoordelijk voor het op peil houden van de algemene hygiëne binnen de locatie en ondersteun je bewoners in het op orde houden van hun wooneenheid. Daarnaast verricht je voorkomende werkzaamheden zoals het verzorgen van de was (kleding, linnengoed, enz.). Naast het uitvoerende werk, denk je graag mee over ontwikkelingen binnen Futura Zorg.

Samen met jouw collega’s zorg je voor een fijne thuishaven. Van zorgen voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen word je enthousiast. Je denkt graag vanuit mogelijkheden, waarbij kwaliteit een rode draad vormt!

Wat breng je mee?
Passie voor je werk, creativiteit en een positieve instelling! Vanwege de kleinschaligheid voer je jouw dagelijkse werkzaamheden veelal zelfstandig uit. Samen met collega’s, die net zo gedreven zijn als jij, functioneer je optimaal als team en vul je elkaar aan waar nodig. Je kunt dus goed samenwerken, maar bent in staat om zelfstandig beslissingen te nemen. Als team zorgen jullie samen voor een fijn en passend woonklimaat voor onze bewoners. Bij voorkeur woon je binnen een reisafstand van 30 minuten van het Futurahuis. Verder breng je het volgende mee:

  • Affiniteit met ouderen(zorg);
  • Gevoel voor hygiëne.

Wat krijg je hier voor terug?
Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden, een fijne werkomgeving en behulpzame collega’s! We spreken samen af hoe jouw rooster er uit komt te zien. Gezien de aard van de functie is flexibiliteit hierin wel nodig. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT:

  • Schaal 15 (€ 12,79 – € 15,44 per uur), inschaling vindt plaats o.b.v. opleiding en ervaring;
  • Vakantietoeslag van 8%;
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.

Nog vragen of klaar om te solliciteren?
Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met Jacqueline Noorbergen, via 06-12897798 of denbosch@futurazorg.nl. Word je enthousiast van deze leuke vacature en herken jij jezelf in het profiel? Stuur dan direct een e-mail naar denbosch@futurazorg.nl t.a.v. Jacqueline Noorbergen.

Wij nemen dan binnen 3 werkdagen contact met je op. Zodra we een match zien tussen wat jij zoekt in een nieuwe baan en wij voor de functie van huishoudelijk medewerker, nodigen we je uit om kennis te komen maken. Onderdeel van het vervolgproces is dat je mee komt lopen op één van onze locaties! Hierdoor kun je goed bepalen of werken bij Futura Zorg bij je past.