Ontbijtmedewerker (Den Bosch)

Wonen in een omgeving waar je jezelf kunt zijn, respectvol wordt behandeld en zoveel als mogelijk de regie in eigen handen houdt. Dat klinkt als een fijne plek toch? Dit kunnen we alleen realiseren met medewerkers die dag en nacht, op een liefde- en respectvolle manier voor onze bewoners zorgen. Wij vinden het belangrijk dat zij zich thuis voelen binnen onze kleinschalige woon-zorgvoorziening. Met jouw hulp houden ze zelf de regie en krijgen ze ondersteuning waar nodig!

Futura Zorg biedt een werkplek waarbij jij in jouw werk als zorgprofessional, je creativiteit kwijt kunt. Kwaliteit van de zorg staat voorop, waarbij je door de kleinschaligheid de ruimte krijgt om te kijken naar maatwerk als dit de bewoner ten goede komt. Je bouwt als medewerker een bijzondere band op met de bewoners en mag ‘meelopen’ in deze fase van hun leven. Iets waar onze huidige medewerkers nu al veel voldoening uit halen en wie weet jij binnenkort ook!

In het Futurahuis in Den Bosch is een vacature voor ontbijtmedewerker m/v voor 4 uur per week (weekenden) met mogelijkheid tot extra uren binnen de huishoudelijke dienst.

Wat ga je doen?
De maaltijden zijn voor onze bewoners een belangrijk moment van de dag. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de bewoners zich welkom en thuis voelen in de gemeenschappelijke woonkamer waar men de maaltijden gezamenlijk nuttigt. Als medewerker ontbijtservice verricht je alle werkzaamheden die te maken hebben met het verzorgen van het ontbijt voor de bewoners en is verantwoordelijk voor het op peil houden van de hygiëne in de keuken en de woonkamer van de locatie. Je hebt oog voor de bewoners en overlegt zo nodig met het zorgteam.

Wat breng je mee?
Vanwege de kleinschaligheid van de locaties voer je jouw werkzaamheden veelal zelfstandig uit. Samen met je collega’s, die net zo gedreven zijn als jij, functioneer je optimaal als team. Je werkt prettig samen, hebt passie voor je werk en zit vol creativiteit en positiviteit! Als team zorgen jullie voor een goed en passend woonklimaat voor onze bewoners. En verder:

  • gevoel hebben voor hygiëne
  • in staat zijn om in een (klein) team te werken
  • affiniteit hebben met de doelgroep

Wat krijg je hiervoor terug?
Wij bieden jou een uitdagende functie, een comfortabele werkomgeving, prettige werksfeer, leuke bewoners en behulpzame collega’s. Een marktconform salaris volgens cao VVT FWG schaal 15 (€ 1.827-€2.271), vakantietoeslag (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,33%).

Nog vragen of klaar om te solliciteren?
Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met Roel van den Dries, via 06-12897798. Word je enthousiast van deze leuke vacature en herken jij jezelf in het profiel? Stuur dan jouw CV en een motivatiebrief naar denbosch@futurazorg.nl t.a.v. Roel van den Dries. Laat hierin vooral naar voren komen wie jij bent, waar je naar zoekt en waarom Futura Zorg jouw aandacht heeft gekregen! Wij nemen dan binnen 3 werkdag(en) contact met je op. Zodra we een match zien tussen wat jij zoekt in een nieuwe baan en wij voor de functie van ontbijtmedewerker, nodigen we je uit om kennis te komen maken. Onderdeel van het vervolgproces is dat je mee komt lopen op één van onze locaties! Hierdoor kun je goed bepalen of werken bij Futura Zorg bij je past.