Verpleegkundige (Den Bosch)

In het Futurahuis in Den Bosch is een vacature voor Verpleegkundige m/v voor 24 tot 28 uur per week.

Over de functie

Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning van de bewoners. Je bewaakt en signaleert de zorgvraag van de bewoners en levert een bijdrage aan het opstellen van het zorgplan, in overleg met de bewoner. Je onderhoudt contacten met de familie en mantelzorgers van de bewoners en draag je er zorg voor dat de bewoners zoveel mogelijk hun eigen regie hebben en houden en biedt ondersteuning waar nodig.

Wat wij verwachten

Vanwege de kleinschaligheid van de locaties voer je jouw werkzaamheden veelal zelfstandig uit. Samen met je collega’s, die net zo gedreven zijn als jij, functioneer je optimaal als team. Je werkt prettig samen, hebt passie voor je werk en zit vol creativiteit en positiviteit! Als team zorgen jullie voor een goed en passend woonklimaat voor onze bewoners. En verder:

  • Enkele jaren relevante werkervaring
  • Diploma verpleegkundige opleiding (MBO of HBO)
  • Creatief/oplossingsgericht omgaan met onverwachte situaties
  • Affiniteit heeft met de (ouderen)zorg
  • Geldige BIG-registratie

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie, een comfortabele werkomgeving, prettige werksfeer, leuke bewoners en behulpzame collega’s. Een marktconform salaris volgens cao VVT FWG schaal 45 / 50 (€ 2.492 – € 3.818), vakantietoeslag (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,33%).

Interesse?

Word jij enthousiast van deze leuke vacature en herken jij jezelf in het profiel? Stuur dan je CV voorzien van motivatie t.a.v. Roel van den Dries, Locatiebeheerder, naar waalwijk@futurazorg.nl.

Over Futura Zorg

Wij bieden wonen en liefdevolle & respectvolle zorg aan ouderen in kleinschalige woon-zorgvoorzieningen voor maximaal 23 bewoners. Wij hebben 6 locaties verspreid over Nederland en nieuwe locaties in ontwikkeling.

Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zichzelf kunnen zijn en dat zij zo veel als mogelijk in regie blijven over hun eigen leven. Soms hebben zij ondersteuning nodig en dat is waar onze bewoners jou goed bij kunnen gebruiken.