Verzorgende nachtdienst (Den Bosch)

In het Futurahuis in Den Bosch is een vacature voor Verzorgende Nachtdienst m/v voor 20 uur per week.

Over de functie

Als actieve nachtdienst ben je in de nabijheid van de bewoners en reageer je op personenalarmeringen van bewoners. Je verzorgt en begeleidt bewoners op basis van het in samenspraak opgestelde zorgplan, waarbij de dienstverlening is gericht op de individuele zorgbehoefte. Je draagt zorg voor een rustige sfeer en een goede gang van zaken binnen het Futurahuis. De werkzaamheden vinden ‘s nachts plaats, zowel doordeweeks als in het weekend.

Wat wij verwachten

Vanwege de kleinschaligheid van de locaties voer je jouw werkzaamheden zelfstandig uit. Wij zoeken daarom een collega die van aanpakken weet en zichzelf is. Jij ziet onze bewoners zoals ze zijn en je hebt oog voor signalen van onze bewoners. Van nature doe jij er alles aan om de goede dingen van het leven voor iedereen mogelijk te maken. Je draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners uit liefde voor mensen.En verder:

  • Enkele jaren relevante werkervaring
  • Diploma Verzorgende IG (niveau 3)
  • Creatief/oplossingsgericht omgaan met onverwachte situaties
  • Affiniteit met de (ouderen)zorg

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie, een comfortabele werkomgeving, prettige werksfeer, leuke bewoners en behulpzame collega’s. Een marktconform salaris volgens cao VVT FWG schaal 35 (€ 1.960 – € 2.845) (met doorgroeimogelijkheden), vakantietoeslag (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,33%).

Interesse?

Word jij enthousiast van deze leuke vacature en herken jij jezelf in het profiel? Stuur dan je CV voorzien van motivatie t.a.v. Roel van den Dries, Locatiebeheerder, naar waalwijk@futurazorg.nl.

Over Futura Zorg

Wij bieden wonen en liefdevolle & respectvolle zorg aan ouderen in kleinschalige woon-zorgvoorzieningen voor maximaal 23 bewoners. Wij hebben 6 locaties verspreid over Nederland en nieuwe locaties in ontwikkeling.

Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zichzelf kunnen zijn en dat zij zo veel als mogelijk in regie blijven over hun eigen leven. Soms hebben zij ondersteuning nodig en dat is waar onze bewoners jou goed bij kunnen gebruiken.