Medewerker Business Development, 16 tot 24 uur per week (Hendrik-Ido-Ambacht)

Wil jij ons helpen met de (door)ontwikkeling van het unieke woon- en zorgconcept van Futura Zorg? Onze formule verder “verkopen” en de (naams)bekendheid landelijk vergroten? Voor ons op zoek gaan naar mooie locaties voor nieuwe Futurahuizen in Nederland? En voor ons zorgproductiecontracten afsluiten met diverse zorgkantoren en zorgverzekeraars?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk op korte termijn iemand die hier volop mee aan de slag zou willen gaan. Heb je affiniteit met de (ouderen)zorg, ben je commercieel ingesteld, heb je een sociaal-maatschappelijk hart én vind je het leuk om samen met ons mee te bouwen aan de verdere uitbreiding van Futura Zorg? Dan is dit een hele interessante mogelijkheid voor je!

Wie is Futura Zorg?
Futura Zorg is een relatief nieuwe woon-, zorg- en welzijnsorganisatie in Nederland, met thans 5 woonzorglocaties in bedrijf en een aantal in ontwikkeling. Futura speelt in op de wensen en behoeften van ouderen op het gebied van wonen en zorg waarbij een zo lang mogelijke regie over het eigen leven centraal staat. Wij richten ons daarbij in beginsel op alle ouderen met een (toenemende) fysieke beperking en/of (afnemende) fysieke/geestelijke kracht. Deze groep ouderen kan nog veel zelf maar tegelijkertijd is er sprake van een zodanige situatie dat zelfstandig wonen niet meer verantwoord is. Zij hebben behoefte gekregen aan ‘beschut/beschermend wonen met dagelijkse begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging’, daar waar nodig. Voor deze ouderen bieden wij een zogenaamd Futurahuis.

Wat is een Futurahuis ?
Een kleinschalig modern, fullservice en duurzaam woonzorgcomplex voor ca. 19-21 ouderen (alleenstaanden én echtparen) met 24 uur per dag professionele verzorging, begeleiding en verpleging in huis, met voor ieder een eigen appartement en diverse gedeelde gemeenschappelijke voorzieningen, waar dagelijks vers wordt gekookt, de was wordt gedaan, activiteiten worden ondernomen en uiteraard de bewoners ook hun eigen rust kunnen ervaren.

Wie zoeken wij?
Futura heeft de uitdrukkelijke ambitie zich verder te willen ontwikkelen in Nederland, zowel op het gebied van het bouwen en openen van nieuwe Futurahuizen alsook op het gebied van het verder professionaliseren van de zorg- en dienstverlening. Om dit concreet gestalte te geven zijn wij op korte termijn op zoek naar een medewerker Business Development voor 16 tot 24 uur per week. De functie is vooralsnog tijdelijk tot 1 juli 2020 met uitzicht op een vast dienstverband. Je komt in deze functie te werken op het hoofdkantoor van Futura Zorg in Hendrik-Ido-Ambacht en je rapporteert direct aan de directie.

Er zijn twee taakgebieden waarop je je primair gaat richten, te weten:

  1. Verkrijging nieuwe grondposities t.b.v. uitbreiding aantal Futurahuizen: (pro)actief benaderen van gemeentes, projectontwikkelaars en andere relevante partijen in dit speelveld;
  2. Verkrijging zorgproductiecontracten t.b.v. verder professionaliseren van zorg- en dienstverlening: (pro)actief benaderen van zorgkantoren en zorgverzekeraars en andere relevante partijen in dit speelveld.

Binnen bovenstaande taakgebieden werk je in hoge mate zelfstandig, coördineer en plan je je eigen werk zo veel mogelijk zelf en voer je dit ook als zodanig uit met het oog op het behalen van duidelijke concrete tastbare eindresultaten.

Wat vragen wij?
Minimaal HBO+, commerciële inborst met sociaal maatschappelijk karakter, affiniteit met (ouderen)zorg, concrete successen en resultaten willen bereiken, netwerker, deuren kunnen openen, kansen herkennen en benutten, zelfstandig, pro-actief, ondernemend, adequaat gesprekspartner voor directie en hoger management- & bestuurskader, aantoonbare kennis en ervaring met (grond)acquisitie, (vastgoed)ontwikkeling én (zorg)inkoop.

Wat bieden wij?
Een zeer uitdagende functie met hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid tot het behalen van concrete resultaten op basis van een sterke inbreng van je eigen inzicht(en) en ervaring(en). De functie in ingeschaald in FWG 55 binnen de CAO VVT.

Enthousiast?
Ben je enthousiast geworden over deze vacature en heb je aantoonbare en relevante kennis en werkervaring, zoals hier genoemd en gevraagd? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 24 november 2019 een compleet CV en een motivatiebrief via info@futurazorg.nl t.a.v. F.M. Moust.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.