Stages in de ouderenzorg

Wil jij tijdens jouw studie (betaald) stage lopen en wat je leert op school direct in de praktijk brengen bij een kleinschalige  woonzorgvoorziening voor ouderen met psychogeriatrische en/of somatische aandoeningen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden stages op MBO– en HBO–niveau op onze locaties in Nieuwveen, Boskoop, Oudewater, Oud-Beijerland, Waalwijk, Den Bosch en vanaf medio 2022 in Someren.

Jaarlijks gaan vele stagiaires aan de slag bij Futura Zorg en daar zijn wij trots op! We kiezen er bewust voor om toekomstige zorgprofessionals zoals jij kennis te laten  maken met de praktijk en te ondersteunen waar nodig. Jij leert van het toepassen van jouw kennis in de praktijk en wij leren van jouw frisse blik op onze organisatie. Daar worden we allebei beter van.

Door de kleinschaligheid krijg je de ruimte om alle kanten van het werk te zien en mag je als stagiaire ‘meelopen’ met bewoners in deze fase van hun leven. Iets waar onze medewerkers veel voldoening uit halen en wie weet jij binnenkort ook!

Hebben wij jouw interesse gewekt? Mail ons via personeelszaken@futurazorg.nl of bel ons op 085 – 0776 776 voor meer informatie.

Wij informeren je graag!