Werken in de ouderenzorg

Heb je jouw opleiding afgerond en ben je er klaar voor om wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij onze kleinschalige woonzorgvoorzieningen voor ouderen met psychogeriatrische en/of somatische aandoeningen, hebben wij geregeld zorgfuncties vacant op MBO– en HBO–niveau. Wij hebben locaties in Nieuwveen, Boskoop, Oudewater, Oud-Beijerland, Waalwijk, Den Bosch en Someren.

Jij hebt passie voor jouw werk en daarmee kunnen wij onze bewoners laten wonen in een omgeving waar zij zichzelf kunnen zijn en respectvol worden behandeld. Met jouw hulp houden ze zelf de regie en krijgen ze ondersteuning waar nodig!

Wij bieden een werkplek waarbij jij in jouw werk als zorgprofessional, je creativiteit kwijt kunt. Kwaliteit van de zorg staat voorop, waarbij je door de kleinschaligheid de ruimte krijgt om te kijken naar maatwerk als dit de bewoner ten  goede komt. Je bouwt als medewerker een bijzondere band op met de bewoners en mag ‘meelopen’ in deze fase van hun leven. Iets waar onze huidige medewerkers nu al veel
voldoening uit halen en wie weet jij binnenkort ook!

Hebben wij jouw interesse gewekt?  Mail ons via personeelszaken@futurazorg.nl of bel ons op 085 – 0776 776 voor meer informatie.

Wij informeren je graag!