Locatiebeheerder toekomstige locaties

Futura heeft de ambitie om de komende jaren twee Futurahuizen per jaar te realiseren, onder meer in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Voor de toekomstige locaties zijn wij reeds nu op zoek naar een ondernemende zorgprofessional die als leidinggevende samen met gekwalificeerde medewerkers het verschil wil maken in de zorg voor senioren.

Comfortabel wonen en onderscheidende zorg in combinatie met servicegerichtheid, oprechte betrokkenheid en aandacht ten dienste van senioren; dat is waar het Futura om gaat. Herkent u zich in deze ambitie, bent u toe aan een uitdagende stap, heeft u ervaring in de zorg en bent u verpleegkundige met BIG registratie, dan willen wij graag met u in contact  komen.

Als locatiebeheerder bent u verantwoordelijk voor de inrichting en opbouw van deze locatie en stelt u het team van medewerkers samen en geeft hier leiding aan. U creëert samen met uw medewerkers een aangenaam woon- en leefklimaat voor de bewoners. Coachend leiderschap, ondernemerszin in combinatie met gastvrijheid, vitaliteit en creativiteit zijn uw kenmerkende eigenschappen. Daarnaast beschikt u over vaardigheden om een relevant netwerk op te bouwen en te onderhouden en bent u bekend met de desbetreffende gemeente en de regio.

Wij bieden salariëring en arbeidsvoorwaarden passend bij de taakstelling waarbij de CAO VVT als uitgangspunt geldt. Een uitdaging die bij u past? Reageer dan op deze advertentie en zend uw CV naar info@futurazorg.nl of schriftelijk aan Futura Zorg, Fascinatio Boulevard 252, 3065 WB Rotterdam.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op nummer 085 – 0776 776.