Verzorgende IG (regio Alphen aan den Rijn)

Bij Futura Zorg bieden we wonen en zorg aan ouderen in een kleinschalige omgeving. Ben je opzoek naar een baan als verzorgende IG in de regio van Alphen aan de Rijn? Kom binnen op één van onze locaties.

Jouw nieuwe baan
Als verzorgende ben je verantwoordelijk voor het welzijn van en uiteraard de zorg voor onze bewoners. Bij ons staat welzijn voorop en dit hebben we vertaald in tien bewonerbeloften. Deze bewonerbeloften zijn structureel in onze manier van werken verankerd en op deze manier werken we iedere dag bewust aan kwaliteit van leven voor onze bewoners. In jouw functie als verzorgende is oprechte aandacht voor het welzijn van de bewoners onlosmakelijk verbonden met de zorg voor de bewoners. Je bewaakt de kwaliteit van de zorg, signaleert de zorgvraag en je levert een bijdrage aan het opstellen van het zorgplan. De zorgzwaartepakketten van onze bewoners verschillen doorgaans tussen VV04, VV05 en VV06.

Je krijgt altijd de ruimte om jezelf te zijn en we moedigen je aan initiatief te tonen. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je net zo thuis voelt als onze bewoners. In deze functie is het een mogelijkheid om de rol als EVV-er op je te nemen. Dit is niet verplicht, maar mocht je die ambitie hebben, bespreken we graag de mogelijkheden. Als EVV-er ben je het eerste aanspreekpunt voor de bewoners, familie en mantelzorgers en bouw je met hen een persoonlijke band op.

Waar ga je werken?
Wanneer je jezelf volledig thuis voelt, kun je het beste uit jezelf en elkaar halen. Futura Zorg is een duurzame, professionele organisatie waar we wonen en zorg aan ouderen bieden in een kleinschalige omgeving die aanvoelt als thuis. Een thuis waar het welzijn van onze bewoners centraal staat. Zij behouden – zo lang als mogelijk – de regie over hun leven. Zoals jij bij ons de regie over jouw werk behoudt.

In de regio van Alphen aan de Rijn zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor onze locatie in Nieuwveen. Op deze locatie hebben we achttien appartementen. Je komt in een warm team met betrokken collega’s die onze bewoners dag na dag ouderwets gelukkig maken. Het team bestaat uit koks, activiteitenbegeleiders, gastvrouwen, medewerkers huishouding, helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen en een locatiebeheerder. Met elkaar vorm je op locatie één groot gezin. Samen zorg je ervoor dat onze bewoners de aandacht krijgen die ze nodig hebben op een plek die aanvoelt als thuis. We dragen geen bedrijfskleding wat bijdraagt aan de huiselijk sfeer in de organisatie. We koken altijd vers met en voor de bewoners. En uiteraard eten we zelf ook mee. Het zit in onze aard dat we overal een helpende hand bieden als dat nodig is. Dit betekent dat je ook taken oppakt die buiten je reguliere werkzaamheden vallen.

Naast de locatie in Nieuwveen hebben we in de regio een locatie in Boskoop en is er in Ter Aar een nieuwe locatie in aanbouw. We verwachten deze locatie eind dit jaar te openen.

Wie ben jij?
Jij bent iemand die energie haalt uit die heerlijke brede glimlach of dat kleine tevreden knikje van ouderen. Of zijn het juist die glinsterende ogen, is het dat blinde vertrouwen of die ultieme dankbaarheid die jou energie geven in het werk? Kortom, jouw zorghart gaat sneller kloppen van de ouderenzorg en je stelt graag jouw hart open voor onze bewoners.

Je weet als geen ander hoe je een huiselijk gevoel creëert en je vindt het welzijn van onze bewoners minstens zo belangrijk als het verlenen van zorg. We werken met 24-uur roosters, dus verwachten dat jij ook flexibel bent in het werken van verschillende diensten. Je werkt graag samen met betrokken collega’s, maar bent ook in staat om zelfstandig beslissingen te nemen. Uiteraard beschik je over een mbo-diploma Verzorgende.

Ons aanbod voor jou
Bij Futura Zorg bieden wij jou een werkplek waar je thuis kan komen én kan zijn zoals je thuis bent. Een kleinschalige locatie, waar je groot mag denken. We bespreken samen hoeveel uur je gemiddeld per week gaat werken, bij voorkeur 24 uur of meer. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT (FWG 35: € 2.266,72 – € 3.025,81). Je wordt ingeschaald op basis van jouw werkervaring.

Kom binnen
Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? We maken graag kennis met je. Een sollicitatieprocedure vinden wij te zwaar. We zeggen daarom tegen jou: ‘Kom binnen en wees welkom!’. Onze locatiebeheerder Harry is bereikbaar via 06-86833770, maar uiteraard mag je ook gewoon binnenlopen (Parkzicht 1a in Nieuwveen). Vind je het fijner om jouw cv en motivatie te versturen per mail? Stuur dan een bericht naar nieuwveen@futurazorg.nl.