Gastvrouw/-heer (Oud-Beijerland)

Wil je graag iets kunnen betekenen voor ouderen en heb je wat tijd over? Voor ons Futurahuis in Oud-Beijerland zijn wij op zoek naar meerdere gezellige, lieve en enthousiaste gastvrouwen/-heren die ondersteuning kunnen bieden aan onze bewoners, diens familie en onze medewerkers.

De functie
Als gastvrouw/-heer verricht je werkzaamheden ter ondersteuning van de medewerkers en bewoners. Denk hierbij aan werkzaamheden als koffie schenken, begeleiding van bewoners in de gezamenlijke huiskamer (zoals een praatje, spelletje, krant lezen e.d.), ontvangen van bezoekers en hen wegwijs maken binnen het Futurahuis.

Werkdagen zijn altijd in overleg. De werktijden zijn doorgaans in de avonden van 19.00 tot 21.00.

Jouw profiel
Wij zoeken gastvrouwen/-heren die op vrijwilligersbasis willen komen helpen, die van aanpakken houden en zichzelf zijn. Jij ziet onze bewoners zoals ze zijn en je hebt oog voor signalen van onze bewoners en hun familie. Van nature doe jij er alles aan om de goede dingen van het leven voor iedereen mogelijk te maken. Je draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en de sfeer in de huiskamer uit liefde voor mensen.

Ons aanbod
Wij bieden een warm en gezellig huis met betrokken collega’s. Vrijwilligers krijgen een vrijwilligersovereenkomst, ontvangen bij structurele inzet een vrijwilligersvergoeding en zijn tijdens hun vrijwilligerswerk verzekerd tegen ongevallen en voor WA. Omdat wij vrijwilligers zeer waarderen ontvangen zij ook jaarlijkse attenties zoals bijvoorbeeld een kerstpakket. Wij vragen bij het aangaan van de overeenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag.

Een uitdaging die bij je past? Reageer en zend je motivatie (en CV) t.a.v. Marieke Agterberg, locatiebeheerder Futura Zorg Oud-Beijerland, naar oud-beijerland@futurazorg.nl.