Helpende (Oud-Beijerland)

Futura Zorg biedt alleenstaande en samenwonende senioren met een zorgvraag 24 uurs dienstverlening in kleinschalige woonzorgvoorzieningen met maximaal 23 bewoners. Een zo lang mogelijke instandhouding van de regie over eigen leven door de bewoners staat hierbij centraal. De zorg wordt geleverd door professionele locatiemanagers en een gemotiveerd zorgteam van vaste medewerkers.

Voor ons Futurahuis in Oud-Beijerland zoeken wij een helpende op oproepbasis.

Als helpende ondersteun je de verzorgenden IG en verpleegkundigen bij de dagelijkse zorgverlening aan de bewoners. Je hebt een brede taakopvatting. Dat wil zeggen dat je oog en oor hebt voor de wensen en behoeften van de bewoners en dat je daar op adequate wijze op reageert. In de dagelijkse werkpraktijk draag je zorg voor:

  • hulp bij de dagelijkse verzorging en ondersteuning van bewoners;
  • hulp bij de lichamelijke verzorging van bewoners;
  • het verzorgen van activiteiten die aansluiten bij de behoefte van bewoners.

Daarnaast zorg je voor een prettige woonomgeving voor de bewoners.

Jouw profiel

Je beschikt over kennis en vaardigheden op basis van een afgeronde MBO-opleiding (niveau 2 of 3). Je beschikt over sociale vaardigheden als tact, empathisch vermogen en wezenlijke betrokkenheid bij de ouder wordende mens. Je bent flexibel en kan adequaat omgaan met veranderende situaties. Je draait voornamelijk diensten overdag en bent bereid om eventuele extra diensten op andere tijden te draaien.

Ons aanbod

Wij bieden je een functie op oproepbasis met de mogelijkheid tot een vast contract met vaste uren. Wij bieden een prettige en comfortabele werkomgeving. Salariëring en arbeidsvoorwaarden passend bij het werk dat je gaat doen, waarbij de beloning aansluit bij de CAO VVT.

Is jouw interesse gewekt? Stuur dan je motivatie voorzien van CV t.a.v. Marieke Agterberg, locatiebeheerder in Oud-Beijerland, naar oud-beijerland@futurazorg.nl.