Kok op oproepbasis Oud-Beijerland

Voor ons Futurahuis in Oud-Beijerland zijn wij op zoek naar een kok op oproepbasis.

De functie
De maaltijden in een Futurahuis worden verzorgd door een zelfstandig kok. Het team bestaat uit enkele koks die er afwisselend voor zorgen dat de bewoners dagelijks van een goede, gezonde maaltijd kunnen genieten.

Jouw profiel
Van onze koks verwachten wij affiniteit met en passie voor koken, goed kunnen plannen en organiseren en ook zelfstandig kunnen werken.

Verder verwachten wij van onze kok:
– Kennis van HACCP regels;
– Minimaal MBO-niveau;
– In staat om samen te werken en af te stemmen met de collega-kok en andere medewerkers;
– Een servicegerichte attitude en affiniteit met de doelgroep;
– Bereidheid om ook op zon- en feestdagen te werken.

Je bent enthousiast en creatief en kan goed samenwerken met collega’s in een klein team. Je beschikt over een afgeronde koksopleiding op MBO-niveau, dan wel een opleiding met vergelijkbare kwalificaties, of je volgt deze opleiding. Je hebt een positieve en flexibele instelling en oprechte interesse in senioren en hun welzijn. Daarnaast werk je graag in een kleinschalige woon-zorgvoorziening.

Ons aanbod
Wij bieden een prettige en comfortabele werkomgeving. Salariëring en arbeidsvoorwaarden passend bij het werk dat je gaat doen, waarbij de beloning aansluit bij de CAO VVT.

Een uitdaging die bij je past? Reageer dan en zend je motivatie en cv t.a.v. Roel van den Dries, locatiebeheerder a.i. bij Futura Oud-Beijerland, via e-mail aan oud-beijerland@futurazorg.nl.