Oproepkracht actieve nachtwacht (Oud-Beijerland)

De functie
Wij zoeken actieve nachtwachten op oproepbasis voor ons Futurahuis in Oud-Beijerland. De dienst vangt aan om 23.00 uur en eindigt om 7.30 uur. De actieve nachtwacht is in de nabijheid van de bewoners en reageert op personenalarmeringen van bewoners. Je biedt, indien nodig, directe zorg en voert zo nodig ondersteunende werkzaamheden uit in overleg met de locatiebeheerder.

Je profiel
Je beschikt over een afgeronde opleiding verzorgende niveau 3 IG, dan wel een opleiding met vergelijkbare kwalificaties. Je hebt een positieve en flexibele instelling en oprechte interesse in senioren en hun welzijn. Daarnaast werk je graag in een kleinschalige woon-zorgvoorziening.

Ons aanbod
Wij bieden een prettige en comfortabele werkomgeving. Salariëring en arbeidsvoorwaarden passend bij het werk dat je gaat doen, waarbij de CAO VVT als uitgangspunt geldt.

Een uitdaging die bij je past? Reageer dan en zend je motivatie en cv t.a.v. Roel van den Dries, locatiebeheerder a.i. Futura Zorg Oud-Beijerland, via e-mail aan oud-beijerland@futurazorg.nl.