Verpleegkundige (Oud-Beijerland)

Voor het Futurahuis in Oud-Beijerland zijn wij op zoek naar een verpleegkundige voor 24/28 uur per week.

Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor een goed en passend woonklimaat voor de bewoners in het Futurahuis. Je werkt samen met de collega’s van het zorgteam. Je onderhoudt contacten met de familie en mantelzorgers van de bewoners en je draagt er zorg voor dat de bewoners zoveel mogelijk hun eigen regie hebben en houden maar biedt ondersteuning waar nodig. De werkzaamheden vinden met name overdag en in de avond plaats, zowel doordeweeks als in het weekend. In overleg kunnen er ook nachtdiensten gedraaid worden.

Jouw profiel
Wij zoeken een collega die van aanpakken weet en zichzelf is. Jij ziet onze cliënten zoals ze zijn en je hebt oog voor signalen van onze cliënten. Van nature doe jij er alles aan om de goede dingen van het leven voor iedereen mogelijk te maken. Je draagt bij aan het welbevinden van onze cliënten uit liefde voor mensen.

Je bent de juiste kandidaat als:

  • Je bevoegd en bekwaam bent (diploma Verpleegkundige, niveau 4 of 5)
  • Je BIG geregistreerd bent
  • Je bekend bent met het kwaliteitskader Verpleeghuiszorg
  • Je zorghart sneller gaat kloppen van de ouderenzorg
  • Je respectvol naar cliënten, familieleden en collega’s communiceert
  • Je continue je vak wilt verbeteren en kritisch bent op je eigen professionaliteit
  • Flexibiliteit en collegialiteit van nature in je zit

Ons aanbod
Wij bieden een prettige en comfortabele werkomgeving. Salariëring en arbeidsvoorwaarden passend bij het werk dat je gaat doen, waarbij de CAO VVT als uitgangspunt geldt. Een uitdaging die bij je past? Reageer en zend je motivatie en CV t.a.v. Marieke Agterberg, locatiebeheerder Futura Zorg Oud-Beijerland, naar oud-beijerland@futurazorg.nl.