Verzorgende IG voor de nacht (Hoeksche Waard)

Werk jij graag in de nacht? En ben je op zoek naar een baan als Verzorgende waar je jouw energie in kwijt kan? En er weer verdubbeld uit kan halen? Ga aan de slag op onze locatie in Oud-Beijerland!

Jouw nieuwe baan
Als verzorgende ben je verantwoordelijk voor het welzijn van en uiteraard de zorg voor onze bewoners. Bij ons staat welzijn voorop en dit hebben we vertaald in 10 bewonerbeloften. Deze bewonerbeloften zijn structureel in onze manier van werken verankerd en op deze manier werken we iedere dag bewust aan kwaliteit van leven voor onze bewoners. In jouw functie als verzorgende is oprechte aandacht voor het welzijn van de bewoners onlosmakelijk verbonden met de zorg voor de bewoners. Je bewaakt de kwaliteit van de zorg, signaleert de zorgvraag en je levert een bijdrage aan het opstellen van het zorgplan. De zorgzwaartepakketten van onze bewoners verschillen doorgaans tussen VV04, VV05 en VV06.
Je krijgt altijd de ruimte om jezelf te zijn en we moedigen je aan initiatief te tonen. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je net zo thuis voelt als onze bewoners.

Waar ga je werken?
Wanneer je jezelf volledig thuis voelt, kun je het beste uit jezelf en elkaar halen. Futura Zorg is een duurzame, professionele organisatie waar we wonen en zorg aan ouderen bieden in een kleinschalige omgeving die aanvoelt als thuis. Een thuis waar het welzijn van onze bewoners centraal staat. Zij behouden – zo lang als mogelijk – de regie over hun leven. Zoals jij bij ons de regie over jouw werk behoudt.
Je komt in een warm team met betrokken collega’s die onze bewoners dag na dag ouderwets gelukkig maken. Het team bestaat uit koks, activiteitenbegeleiders, gastvrouwen, medewerkers huishouding, helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen en een locatiebeheerder. Met elkaar vorm je op locatie één groot gezin. Samen zorg je ervoor dat onze bewoners de aandacht krijgen die ze nodig hebben op een plek die aanvoelt als thuis. We dragen geen bedrijfskleding wat bijdraagt aan de huiselijk sfeer in de organisatie. We koken altijd vers met en voor de bewoners. En uiteraard eten we zelf ook mee. Het zit in onze aard dat we overal een helpende hand bieden als dat nodig is. Dit betekent dat je ook taken oppakt die buiten je reguliere werkzaamheden vallen.

In de Hoeksche Waard hebben we een locatie in Oud-Beijerland. Op de locatie hebben we achttien appartementen. “Door dat kleinschalige karakter heerst er een huiselijke sfeer” vertelt onze collega Sandy. “De warme kennismaking zorgde ervoor dat ik vol enthousiasme ben gestart bij Futura Zorg. En wanneer ik hulp nodig had dan stonden collega’s direct voor mij klaar.”
Sandy: “Ook kreeg ik de ruimte om lid te worden van de klankbordgroep medewerkers, een voorloper van de Ondernemingsraad. Hoewel ik alleen op de locatie in Oud-Beijerland werk, voel ik een bepaalde verbondenheid met de rest van de organisatie.” 

Wie ben jij?
Jij bent iemand die energie haalt uit die heerlijke brede glimlach of dat kleine tevreden knikje van ouderen. Of zijn het juist die glinsterende ogen, is het dat blinde vertrouwen of die ultieme dankbaarheid die jou energie geven in het werk? Kortom, jouw zorghart gaat sneller kloppen van de ouderenzorg en je stelt graag jouw hart open voor onze bewoners.
Je weet als geen ander hoe je een huiselijk gevoel creëert en je vindt het welzijn van onze bewoners minstens zo belangrijk als het verlenen van zorg. We werken met 24-uur roosters, dus verwachten dat jij ook flexibel bent in het werken van verschillende diensten. Je werkt graag samen met betrokken collega’s, maar bent ook in staat om zelfstandig beslissingen te nemen. Uiteraard beschik je over een mbo-diploma Verzorgende.

Ons aanbod voor jou
Bij Futura Zorg bieden wij jou een werkplek waar je thuis kan komen én kan zijn zoals je thuis bent. Een kleinschalige locatie, waar je groot mag denken. We bespreken samen hoeveel uur je gemiddeld per week gaat werken, bij voorkeur voor 16 tot 20 uur. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT (FWG 35: € 2.266,72 – € 3.025,81). Je wordt ingeschaald op basis van jouw werkervaring.

Kom binnen
Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? We maken graag kennis met je. Een sollicitatieprocedure vinden wij te zwaar. We zeggen daarom tegen jou: ‘Kom binnen en wees welkom!’. Onze locatiebeheerder Marieke is bereikbaar via 06-868 661 66, maar uiteraard mag je ook gewoon binnenlopen (Vleugel 50 in Oud-Beijerland).
Vind je het fijner om jouw cv en motivatie te versturen per mail? Stuur dan een bericht naar werkenbij@futurazorg.nl.