Bijbaan in de zorg (Oudewater)

Volg jij een zorg gerelateerde opleiding, wil je nu al iets kunnen betekenen in de zorg en ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Voor ons Futurahuis in Oudewater zijn wij op zoek naar een student die ondersteuning kan bieden aan de medewerkers, bewoners en diens familie.

De functie

Je verricht je werkzaamheden ter ondersteuning van de medewerkers en bewoners. Denk hierbij aan werkzaamheden als koffie schenken, lunch voorbereiden, tafel afruimen, begeleiding bewoners, spelletjes doen met bewoners, gastvrouw/gastheer voor bewoners en familie. De werktijden doordeweeks zijn van 10.00 tot 14.00 uur, in het weekend van 10.00 tot 15.00 uur en in de avonden van 18.30 tot 21.00.

De werktijden zijn in overleg waarbij onze voorkeur uitgaat naar zaterdagavond, zondagochtend en één doordeweekse dag.

Jouw profiel
Wij zoeken een collega die van aanpakken weet en zichzelf is. Jij ziet onze cliënten zoals ze zijn en je hebt oog voor signalen van onze cliënten. Van nature doe jij er alles aan om de goede dingen van het leven voor iedereen mogelijk te maken. Je draagt bij aan het welbevinden van onze cliënten uit liefde voor mensen.

Ons aanbod
Wij bieden een prettige en comfortabele werkomgeving. Salariëring en arbeidsvoorwaarden passend bij het werk dat je gaat doen, waarbij de CAO VVT als uitgangspunt geldt. Een uitdaging die bij je past? Reageer en zend je motivatie en CV t.a.v. Debby Oostdam, locatiebeheerder Futura Zorg Oudewater, naar oudewater@futurazorg.nl.

Over Futura Zorg
Futura Zorg is een jonge, enthousiaste en groeiende organisatie met de ambitie om comfortabel en kwalitatief wonen voor ouderen met een zorgvraag in heel Nederland mogelijk te maken met kleinschalige en betaalbare woon-zorgvoorzieningen. Werken bij Futura Zorg is werken in een prettige en comfortabele werkomgeving, met collega’s die allemaal gedreven zijn om te zorgen voor een goed, veilig en passend woon-, zorg- en leefklimaat voor de bewoners.