Helpende plus (Oudewater)

Over Futura Zorg

Wij bieden wonen en liefdevolle & respectvolle zorg aan ouderen waarbij een zo lang mogelijke regie over het eigen leven centraal staat. Wij hebben 6 kleinschalige woon-zorgvoorzieningen voor maximaal 23 bewoners en nieuwe locaties in ontwikkeling.  Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zichzelf kunnen zijn en dat zij zo veel als mogelijk in regie blijven over hun eigen leven. Soms hebben zij ondersteuning nodig en dat is waar onze bewoners jou goed bij kunnen gebruiken.

In het Futurahuis in Oudewater is een vacature voor Helpende plus m/v op oproepbasis (naar verwachting voor voor 6 tot 24 uur per week).

Over de functie

Als Helpende plus ondersteun jij de bewoners aan de hand van het zorgplan. Je kent de individuele wensen van de bewoners waardoor je hen de aandacht en zorg kunt bieden die gewenst en nodig is. Je draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners waardoor het voor hen als thuis voelt.

Wat wij verwachten

Vanwege de kleinschaligheid van de locaties voer je jouw werkzaamheden veelal zelfstandig uit. Samen met je collega’s, die net zo gedreven zijn als jij, functioneer je optimaal als team. Je werkt prettig samen, hebt passie voor je werk en zit vol creativiteit en positiviteit! Als team zorgen jullie voor een goed en passend woonklimaat voor onze bewoners. En verder:

  • Diploma Helpende
  • Creatief/oplossingsgericht omgaan met onverwachte situaties
  • Affiniteit met de (ouderen)zorg

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie, een comfortabele werkomgeving, prettige werksfeer, leuke bewoners en behulpzame collega’s. Een marktconform salaris volgens cao VVT FWG schaal 25 (€ 1.863,09 – € 2.555,74) en vakantietoeslag (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,33%).

Interesse?

Word jij enthousiast van deze leuke vacature en herken jij jezelf in het profiel? Stuur dan je CV voorzien van motivatie naar oudewater@futurazorg.nl, t.a.v. Debby Oostdam, Locatiebeheerder Futura Zorg Oudewater.