Huishoudelijk medewerk(st)er (Oudewater)

Voor ons Futurahuis in Oudewater zoeken wij een Huishoudelijk medewerk(st)er op oproepbasis (verwachte gemiddelde uren per week: 4-12).

Als Huishoudelijk medewerk(st)er verricht je werkzaamheden van huishoudelijke aard, zoals schoonmaakwerkzaamheden, in zowel de algemene ruimtes als de woonruimtes van de bewoners. Je bent verantwoordelijk voor het schoon en op orde houden van de locatie. Daarnaast bied je waar nodig ondersteuning aan de bewoners.

Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zichzelf kunnen zijn en dat zij zo veel als mogelijk in regie blijven over hun eigen leven. Soms hebben zij ondersteuning nodig en dat is waar wij jou dus goed bij kunnen gebruiken.

Vanwege de kleinschaligheid van de locaties, voer je jouw werkzaamheden veelal zelfstandig uit. Samen met je collega’s, die net zo gedreven zijn als jij, functioneer je optimaal als team. Je werkt prettig samen, hebt passie voor je werk en zit vol creativiteit en positiviteit! Als team zorgen jullie voor een goed en passend woonklimaat voor onze bewoners.

Wij zoeken kandidaten die:

  • oog hebben voor hygiëne
  • in staat zijn om in een (klein) team te werken
  • beschikken over een goede werkmentaliteit
  • affiniteit hebben met de doelgroep van Futura Zorg

Wij bieden een prettige en comfortabele werkomgeving. Salariëring en arbeidsvoorwaarden passend bij het werk dat je gaat doen, waarbij de CAO VVT als uitgangspunt geldt. Een uitdaging die bij je past? Reageer dan en zend je motivatie en cv t.a.v. Debby Oostdam naar oudewater@futurazorg.nl.