Kok/horecamedewerker, oproep m/v (Oudewater)

In het Futurahuis in Oudewater is een vacature voor kok/horecamedewerker m/v (oproep).

Over de functie

De maaltijden zijn voor onze bewoners een belangrijk moment van de dag. Je kookt en bereidt dagelijks verse maaltijden voor de bewoners in het bijzijn van de bewoners. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de bewoners zich welkom en thuis voelen in de gemeenschappelijke woonkamer waar men de maaltijden gezamenlijk nuttigt. Je coördineert, plant en voert de werkzaamheden uit volgens de daarvoor geldende eisen en normen (HACCP). Je bent op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en onderhoudt en beheert de keuken en de inkoop. Je houdt rekening met de (dieet)wensen van en de menusamenstelling voor de bewoners.

Wat wij verwachten?

Vanwege de kleinschaligheid van de locaties voer je jouw werkzaamheden veelal zelfstandig uit. Samen met je collega’s, die net zo gedreven zijn als jij, functioneer je optimaal als team. Je werkt prettig samen, hebt passie voor je werk en zit vol creativiteit en positiviteit! Als team zorgen jullie voor een goed en passend woonklimaat voor onze bewoners. En verder:

  • Minimaal MBO niveau
  • Kennis van HACCP
  • Affiniteit met de ouderen(zorg)
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré

Wat wij bieden?

Wij bieden jou een uitdagende functie, een comfortabele werkomgeving, prettige werksfeer, leuke bewoners en behulpzame collega’s. Een marktconform salaris volgens cao VVT FWG schaal 35 (€ 1.960 – € 2.845), vakantietoeslag (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,33%).

Interesse?

Word jij enthousiast van deze leuke vacature en herken jij jezelf in het profiel? Stuur dan je CV voorzien van motivatie ter attentie van Debby Oostdam, locatiebeheerder, naar oudewater@futurazorg.nl.

Over Futura Zorg

Wij bieden wonen en liefdevolle & respectvolle zorg aan ouderen in kleinschalige woon-zorgvoorzieningen voor maximaal 23 bewoners. Wij hebben 6 locaties verspreid over Nederland en nieuwe locaties in ontwikkeling.

Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zichzelf kunnen zijn en dat zij zo veel als mogelijk in regie blijven over hun eigen leven. Soms hebben zij ondersteuning nodig en dat is waar onze bewoners jou goed bij kunnen gebruiken.