Nachtdienst (Oudewater)

Futura Zorg biedt alleenstaande en samenwonende senioren met een zorgvraag 24 uurs dienstverlening in kleinschalige woonzorgvoorzieningen met maximaal 17 tot 23 bewoners. Een zo lang mogelijke instandhouding van de regie over eigen leven door de bewoners staat hierbij centraal. De zorg wordt geleverd door professionele locatiemanagers en een gemotiveerd zorgteam van vaste medewerkers.

Wij zijn op zoek naar een actieve nachtdienst voor 8 tot 24 uur per week (uren in overleg)

De functie

Als actieve nachtdienst ben je in de nabijheid van de bewoners en reageer je op personenalarmeringen van bewoners. Je verzorgt en begeleidt bewoners op basis van het in samenspraak opgestelde zorgplan, waarbij de dienstverlening is gericht op de individuele zorgbehoefte. Je draagt zorg voor een rustige sfeer en een goede gang van zaken binnen het Futurahuis. De werkzaamheden vinden ‘s nachts plaats, zowel doordeweeks als in het weekend.

Jouw profiel

Wij zoeken een collega die van aanpakken weet en zichzelf is. Jij ziet onze bewoners zoals ze zijn en je hebt oog voor signalen van onze bewoners. Van nature doe jij er alles aan om de goede dingen van het leven voor iedereen mogelijk te maken. Je draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners uit liefde voor mensen.

Je bent de juiste kandidaat als:

  • Je bevoegd en bekwaam bent (diploma Verzorgende niveau 3-IG of verpleegkundige niveau 4)
  • Je zorghart sneller gaat kloppen van de ouderenzorg
  • Je respectvol naar bewoners, familieleden en collega’s communiceert
  • Je continue je vak wilt verbeteren en kritisch bent op je eigen professionaliteit
  • Flexibiliteit en collegialiteit van nature in je zit

Ons aanbod

Wij bieden een prettige en comfortabele werkomgeving. Salariëring en arbeidsvoorwaarden passend bij het werk dat je gaat doen, waarbij de CAO VVT als uitgangspunt geldt. Een uitdaging die bij je past? Reageer en zend je motivatie en CV t.a.v. Debby Oostdam, locatiebeheerder Futura Zorg Oudewater, naar oudewater@futurazorg.nl.