Verpleegkundige oproep (Oudewater)

Waarom werken bij Futura Zorg?
Wonen in een omgeving waar je jezelf kunt zijn, respectvol wordt behandeld en zoveel als mogelijk de regie in eigen handen houdt. Dat klinkt als een fijne plek toch? Dit kunnen we alleen realiseren met medewerkers die dag en nacht, op een liefde- en respectvolle manier voor onze bewoners zorgen. Wij vinden het belangrijk dat zij zich thuis voelen binnen onze kleinschalige woon-zorgvoorziening. Met jouw hulp houden ze zelf de regie en krijgen ze ondersteuning waar nodig!

Futura Zorg biedt een werkplek waarbij jij in jouw werk als zorgprofessional, je creativiteit kwijt kunt. Kwaliteit van de zorg staat voorop, waarbij je door de kleinschaligheid de ruimte krijgt om te kijken naar maatwerk als dit de bewoner ten goede komt. Je bouwt als medewerker een bijzondere band op met de bewoners en mag ‘meelopen’ in deze fase van hun leven. Iets waar onze huidige medewerkers nu al veel voldoening uit halen en wie weet jij binnenkort ook!

Voor ons Futurahuis Oudewater zoeken wij een verpleegkundige op oproepbasis.

Wat ga je doen?
De wensen en behoeftes van de bewoner staan centraal. Als verpleegkundige bewaak je de kwaliteit van de zorg, signaleer je de zorgvraag en lever je een bijdrage aan het opstellen van het zorgplan. Dit laatste gaat uiteraard in overleg met de betreffende bewoner of diens vertegenwoordiger. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning van onze bewoners en zorgt ervoor dat ze de hulp krijgen die ze nodig hebben. Naast het uitvoerende werk, denk je graag mee over ontwikkelingen binnen Futura Zorg.

Als aanspreekpunt voor de bewoners, familie en mantelzorgers, bouw je met hen een persoonlijke band op. Als verpleegkundige ben je ook voor je collega’s een aanspreekpunt, zeker als het aankomt op zorginhoudelijke zaken. Naast de verpleegtechnische werkzaamheden, zorg jij samen met jouw collega’s voor een fijne thuishaven. Van zorgen voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen word je enthousiast. Je denkt graag vanuit mogelijkheden, waarbij kwaliteit een rode draad vormt!

Wat breng je mee?
Passie voor je werk, creativiteit en een positieve instelling! Vanwege de kleinschaligheid voer je jouw dagelijkse werkzaamheden veelal zelfstandig uit. Samen met collega’s, die net zo gedreven zijn als jij, functioneer je optimaal als team en vul je elkaar aan waar nodig. Je kunt dus goed samenwerken, maar bent in staat om zelfstandig beslissingen te nemen. Als team zorgen jullie samen voor een fijn en passend woonklimaat voor onze bewoners. Bij voorkeur woon je binnen een reisafstand van 30 minuten van het Futurahuis. Verder breng je het volgende mee:

  • Affiniteit met ouderen(zorg);
  • Minimaal mbo Diploma verpleegkundige;
  • Geldige BIG-registratie.

Wat krijg je hier voor terug?
Een uitdagende functie, een fijne werkomgeving en behulpzame collega’s! We spreken samen af hoeveel uur je kan gaan werken en hoe jouw rooster  er dan uit komt te zien. Gezien de aard van de functie is flexibiliteit hierin wel nodig. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT:

  • Schaal 45 (€ 18,85- € 22,85), inschaling vindt plaats o.b.v. opleiding en ervaring;
  • Vakantietoeslag van 8%;
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.

Nog vragen of klaar om te solliciteren?
Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met Debby van Leeuwen, via 0348-764777. Word je enthousiast van deze leuke vacature en herken jij jezelf in het profiel? Stuur dan jouw CV en een motivatiebrief naar werkenbij@futurazorg.nl t.a.v. Debby van Leeuwen. Laat hierin vooral naar voren komen wie jij bent, waar je naar zoekt en waarom Futura Zorg jouw aandacht heeft gekregen!

Wij nemen dan binnen 5 werkdag(en) contact met je op. Zodra we een match zien tussen wat jij zoekt in een nieuwe baan en wij voor de functie van verpleegkundige, nodigen we je uit om kennis te komen maken. Onderdeel van het vervolgproces is dat je mee komt lopen op één van onze locaties! Hierdoor kun je goed bepalen of werken bij Futura Zorg bij je past.