Helpende Plus op oproepbasis (Someren)

Wonen in een omgeving waar je jezelf kunt zijn, respectvol wordt behandeld en zoveel als mogelijk de regie in eigen handen houdt. Dat klinkt als een fijne plek toch? Dit kunnen we alleen realiseren met medewerkers die dag en nacht, op een liefde- en respectvolle manier voor onze bewoners zorgen. Wij vinden het belangrijk dat zij zich thuis voelen binnen onze kleinschalige woon-zorgvoorziening. Met jouw hulp houden ze zelf de regie en krijgen ze ondersteuning waar nodig!

Futura Zorg biedt een werkplek waarbij jij in jouw werk als zorgprofessional, je creativiteit kwijt kunt. Kwaliteit van de zorg staat voorop, waarbij je door de kleinschaligheid de ruimte krijgt om te kijken naar maatwerk als dit de bewoner ten goede komt. Je bouwt als medewerker een bijzondere band op met de bewoners en mag ‘meelopen’ in deze fase van hun leven. Iets waar onze huidige medewerkers nu al veel voldoening uit halen en wie weet jij binnenkort ook!

In het Futurahuis in Someren, dat haar deuren opent in juni 2022, is een vacature voor Helpende plus op oproepbasis.

Over de functie
Als Helpende plus ondersteun jij de bewoners aan de hand van het zorgplan. Je kent de individuele wensen van de bewoners waardoor je hen de aandacht en zorg kunt bieden die gewenst en nodig is. Je draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners waardoor het voor hen als thuis voelt.

Wat breng jij mee?
Vanwege de kleinschaligheid van de locaties voer je jouw werkzaamheden veelal zelfstandig uit. Samen met je collega’s, die net zo gedreven zijn als jij, functioneer je optimaal als team. Je werkt prettig samen, hebt passie voor je werk en zit vol creativiteit en positiviteit! Als team zorgen jullie voor een goed en passend woonklimaat voor onze bewoners. En verder:

  • Diploma Helpende
  • Creatief/oplossingsgericht omgaan met onverwachte situaties
  • Affiniteit met de (ouderen)zorg

Wat krijg je hiervoor terug?
Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden, een fijne werkomgeving en behulpzame collega’s! We spreken samen af hoe jouw rooster op oproepbasis uit komt te zien. Gezien de aard van de functie is flexibiliteit hierin wel nodig. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT:

  • marktconform salaris volgens cao VVT FWG schaal 25 (€ 1.863,09 – € 2.555,74)
  • vakantietoeslag (8%)
  • vaste eindejaarsuitkering (8,33%).

Nog vragen of klaar om te solliciteren?
Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met Chantal Hoogelander, via 06-82494520. Word je enthousiast van deze leuke vacature en herken jij jezelf in het profiel? Stuur dan jouw CV en een motivatiebrief naar personeelszaken@futurazorg.nl t.a.v. Chantal Hoogelander. Laat hierin vooral naar voren komen wie jij bent, waar je naar zoekt en waarom Futura Zorg jouw aandacht heeft gekregen! Wij nemen dan binnen 3 werkdagen contact met je op. Zodra we een match zien tussen wat jij zoekt in een nieuwe baan en wij voor de functie van Helpende plus, nodigen we je uit om kennis te komen maken. Onderdeel van het vervolgproces is dat je mee komt lopen op één van onze locaties! Hierdoor kun je goed bepalen of werken bij Futura Zorg bij je past.