Helpende (Someren)

Wonen in een omgeving waar je jezelf kunt zijn, respectvol wordt behandeld en zoveel als mogelijk de regie in eigen handen houdt. Dat klinkt als een fijne plek toch? Dit kunnen we alleen realiseren met medewerkers die dag en nacht, op een liefde- en respectvolle manier voor onze bewoners zorgen. Wij vinden het belangrijk dat zij zich thuis voelen binnen onze kleinschalige woon-zorgvoorziening. Met jouw hulp houden ze zelf de regie en krijgen ze ondersteuning waar nodig!

Futura Zorg biedt een werkplek waarbij jij in jouw werk als zorgprofessional, je creativiteit kwijt kunt. Kwaliteit van de zorg staat voorop, waarbij je door de kleinschaligheid de ruimte krijgt om te kijken naar maatwerk als dit de bewoner ten goede komt. Je bouwt als medewerker een bijzondere band op met de bewoners en mag ‘meelopen’ in deze fase van hun leven. Iets waar onze huidige medewerkers nu al veel voldoening uit halen en wie weet jij binnenkort ook!

Voor ons Futurahuis in Someren zoeken wij een Helpende voor de ochtenden (tijden en dagen in overleg).

Wat ga je doen?
De wensen en behoeftes van de bewoner staan centraal. Als helpende ondersteun jij de bewoners aan de hand van het zorgplan. Je kent de individuele wensen van de bewoners waardoor je hen de aandacht en zorg kunt bieden die gewenst en nodig is. Je draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners waardoor het voor hen als thuis voelt.. Naast het uitvoerende werk, denk je graag mee over ontwikkelingen binnen Futura Zorg.

Samen met jouw collega’s zorg je voor een fijne thuishaven. Van zorgen voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen word je enthousiast. Je denkt graag vanuit mogelijkheden, waarbij kwaliteit een rode draad vormt!

Wat breng je mee?
Passie voor je werk, creativiteit en een positieve instelling! Vanwege de kleinschaligheid voer je jouw dagelijkse werkzaamheden veelal zelfstandig uit. Samen met collega’s, die net zo gedreven zijn als jij, functioneer je optimaal als team en vul je elkaar aan waar nodig. Je kunt dus goed samenwerken, maar bent in staat om zelfstandig beslissingen te nemen. Als team zorgen jullie samen voor een fijn en passend woonklimaat voor onze bewoners. Bij voorkeur woon je binnen een reisafstand van 30 minuten van het Futurahuis. Verder breng je het volgende mee:

  • Affiniteit met ouderen(zorg);
  • Diploma Helpende.

Wat krijg je hier voor terug?
Een uitdagende functie, een fijne werkomgeving en behulpzame collega’s! We spreken samen af hoeveel uur je kan gaan werken en hoe jouw rooster er dan uit komt te zien. Gezien de aard van de functie is flexibiliteit hierin wel nodig. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT:

  • Schaal 25 (€ 13,67 – € 17,37 per uur), inschaling vindt plaats o.b.v. opleiding en ervaring;
  • Vakantietoeslag van 8%;
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.

Nog vragen of klaar om te solliciteren?
Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met Wim van Santvoort , via 06-30498228. Word je enthousiast van deze leuke vacature en herken jij jezelf in het profiel? Stuur dan jouw CV en een motivatiebrief naar someren@futurazorg.nl t.a.v. Wim van Santvoort. Laat hierin vooral naar voren komen wie jij bent, waar je naar zoekt en waarom Futura Zorg jouw aandacht heeft gekregen!

Wij nemen dan binnen 3 werkdagen contact met je op. Zodra we een match zien tussen wat jij zoekt in een nieuwe baan en wij voor de functie van helpende, nodigen we je uit om kennis te komen maken. Onderdeel van het vervolgproces is dat je mee komt lopen op één van onze locaties! Hierdoor kun je goed bepalen of werken bij Futura Zorg bij je past.