Vrijwilligers (Someren)

Wil je graag iets kunnen betekenen voor ouderen en heb je wat tijd over? Voor ons Futurahuis in Someren, dat in juni haar deuren opent, zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste vrijwilligers m/v die ondersteuning kunnen bieden aan onze bewoners en onze medewerkers.

De functie
Als vrijwilliger biedt je ondersteuning aan de bewoners en medewerkers. Denk hierbij aan werkzaamheden als hulp bieden bij de maaltijd, koffie schenken, begeleiden van bewoners in de gezamenlijke huiskamer (zoals een praatje maken, spelletje doen, krant lezen e.d.), een rondje wandelen met de bewoners of ondersteuning bieden bij het onderhouden van de tuin.

Werkdagen en -tijden zijn altijd in overleg.

Jouw profiel
Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken houden en zichzelf zijn. Jij ziet onze bewoners zoals ze zijn en je hebt oog voor signalen van onze bewoners en hun familie. Van nature doe jij er alles aan om de goede dingen van het leven voor iedereen mogelijk te maken. Je draagt bij aan het welbevinden van onze bewoners en de sfeer in de huiskamer uit liefde voor mensen.

Ons aanbod
Wij bieden een warm en gezellig huis met betrokken collega’s. Vrijwilligers krijgen een vrijwilligersovereenkomst, ontvangen bij structurele inzet een vrijwilligersvergoeding en zijn tijdens hun vrijwilligerswerk verzekerd tegen ongevallen en voor WA. Omdat wij vrijwilligers zeer waarderen ontvangen zij ook jaarlijkse attenties zoals bijvoorbeeld een kerstpakket. Wij vragen bij het aangaan van de overeenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag.

Een uitdaging die bij je past? Neem dan contact op met Chantal Hoogelander via personeelszaken@futurazorg.nl.

Over Futura Zorg
Wonen in een omgeving waar je jezelf kunt zijn, respectvol wordt behandeld en zoveel als mogelijk de regie in eigen handen houdt. Dat klinkt als een fijne plek toch? Dit kunnen we alleen realiseren met medewerkers en vrijwilligers die op een liefde- en respectvolle manier voor onze bewoners zorgen. Wij vinden het belangrijk dat zij zich thuis voelen binnen onze kleinschalige woon-zorgvoorziening. Met jouw hulp houden ze zelf de regie en krijgen ze ondersteuning waar nodig!