Huishoudelijk medewerker/medewerker ontbijtservice (oproepbasis)

Houd jij van afwisseling in jouw werk? Dan spreekt deze combi functie jou vast en zeker aan. Want voor onze locatie in Waalwijk zoeken wij een collega die zowel in de huishouding als in de ontbijtservice aan de slag wil.

Jouw nieuwe baan

Je maakt deel uit van een breed inzetbaar team. Bij ons allen staat welzijn voorop en dit hebben we vertaald in tien bewonerbeloften. Deze bewonerbeloften zijn structureel in onze manier van werken verankerd en op deze manier werken we iedere dag bewust aan kwaliteit van leven voor onze bewoners. In jouw functie als huishoudelijk medewerker is oprechte aandacht voor het welzijn van de bewoners onlosmakelijk verbonden met de hygiëne van de locatie. Je ondersteunt de bewoners in het op orde houden van hun appartement en zorgt voor het schoonmaken van de gezamenlijke ruimtes. Daarnaast verzorg je ook de was. Dit doen we bij Futura Zorg namelijk zelf.

In de functie van medewerker ontbijtservice zorg je er o.a. voor dat de tafels zijn gedekt, het verse brood van de bakker op tafel staat en alles wat er bij een goed ontbijt hoort. Ook verzorg je de koffie en thee voor de bewoners. De oprechte aandacht voor het welzijn van de bewoners is voor jou onlosmakelijk verbonden met jouw werk in de ontbijtservice. Zo help je de bewoners met het eten waar nodig en maak je een praatje met elkaar. Na het ontbijt zorg je er weer voor dat de tafel wordt afgeruimd en de vaat weer in de vaatwasser staat.

Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te zijn en we moedigen je aan initiatief te tonen. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je net zo thuis voelt als onze bewoners.

Waar ga je werken?

Wanneer je jezelf volledig thuis voelt, kan je het beste uit jezelf en elkaar halen. Futura Zorg is een duurzame, professionele organisatie waar we wonen en zorg aan ouderen bieden in een kleinschalige omgeving die aanvoelt als thuis. Een thuis waar het welzijn van onze bewoners centraal staat. Zij behouden – zo lang als mogelijk – de regie over hun leven. Zoals jij bij ons de regie over jouw werk behoudt.

Je komt terecht in warm team met betrokken collega’s die onze bewoners dag na dag ouderwets gelukkig maken. Het team bestaat uit koks, activiteitenbegeleiders, medewerkers huishouding, helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen en een locatiebeheerder. Met elkaar vorm je op locatie één groot gezin. Samen zorg je ervoor dat onze bewoners de aandacht krijgen die ze nodig hebben op een plek die aanvoelt als thuis. We dragen geen bedrijfskleding wat bijdraagt aan de huiselijk sfeer in de organisatie. We koken altijd vers met en voor de bewoners. En uiteraard eten we zelf ook mee. Het zit in onze aard dat we overal een helpende hand bieden als dat nodig is. Dit betekent dat je ook taken op pakt die buiten je reguliere werkzaamheden vallen.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die energie haalt uit die heerlijke brede glimlach of dat kleine tevreden knikje van ouderen. Of zijn het juist die glinsterende ogen, is het dat blinde vertrouwen of die ultieme dankbaarheid die jou energie geven in het werk? Kortom, jouw zorghart gaat sneller kloppen in de ouderenzorg en je stelt graag jouw hart open voor onze bewoners.

Je weet als geen ander hoe je een huiselijk gevoel creëert en vind je het welzijn van onze bewoners minstens zo belangrijk als het verlenen van zorg. De diensten zijn voornamelijk in de ochtend en begin van de middag. Daarnaast heb je er geen bezwaar tegen om in de avond af en toe bij te springen.

We verwachten dan ook dat jij flexibel bent in het werken van verschillende diensten. Je werkt graag samen met betrokken collega’s, maar bent ook in staat om zelfstandig beslissingen te nemen.

Ons aanbod voor jou

Bij Futura Zorg bieden wij jou een werkplek waar je thuis kan komen én kan zijn zoals je thuis bent. Een kleinschalige locatie, waar je groot mag denken. We bieden jou een nul-urencontract, zodat met elkaar kunnen bespreken hoeveel uur je per week werkt.

Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT (FWG 15: € 1.995,00 – € 2.416,15). Je wordt ingeschaald op basis van jouw werkervaring.

Kom binnen.

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? We maken graag kennis met je. Een sollicitatieprocedure vinden wij te zwaar. We zeggen daarom tegen jou: ‘Kom binnen en wees welkom!’. Onze locatiebeheerder Mariska is bereikbaar via 06-86822423, maar uiteraard mag je ook gewoon binnenlopen (Cypressenlaan 15, Sprang-Capelle).
Vind je het fijner om jouw cv en motivatie te versturen per mail? Stuur dan een bericht naar waalwijk@futurazorg.nl .