Verpleegkundige met doorgroeiambitie naar locatiebeheerder (Waalwijk)

Organisatie

Futura Zorg biedt alleenstaande en samenwonende senioren met een zorgvraag 24 uurs dienstverlening in kleinschalige woonzorgvoorzieningen met maximaal 21 bewoners. Een zo lang mogelijke instandhouding van de regie over eigen leven door de bewoners staat hierbij centraal. De zorg- en dienstverlening wordt geleverd door professionele locatiebeheerders en een gemotiveerd team van vaste medewerkers

Futura Zorg heeft op dit moment 6 Futurahuizen verspreid over de provincies Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Het 7e Futurahuis opent eind van het jaar in Someren.

Functie

Je start bij Futura Zorg als Verpleegkundige (24-28 uur per week) terwijl je gedurende een langere periode wordt ingewerkt en voorbereid om – bij gebleken geschiktheid – op termijn de overstap naar de functie van (fulltime) Locatiebeheerder te kunnen maken. Als verpleegkundige verzorg en begeleid je bewoners op basis van het in samenspraak opgestelde zorgplan, waarbij de dienstverlening is gericht op de individuele zorgbehoefte. Je draagt zorg voor een rustige sfeer en een goede gang van zaken binnen het Futurahuis. De werkzaamheden vinden overdag en in de avond plaats, zowel doordeweeks als in het weekend.

Als locatiebeheerder geef je leiding aan het zorgteam van het Futurahuis en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de kwaliteit van wonen, zorg en leven. De locatiebeheerder en medewerkers geven samen invulling aan de zorg en dienstverlening die dag en nacht 24/7 beschikbaar is. Deze zorg wordt in overleg met de bewoner en naasten vormgegeven, waarbij wordt ingespeeld op de veranderende zorgvragen. Daarbij staat een zo lang mogelijke instandhouding van de zelfstandigheid hoog in het vaandel. De locatiebeheerder is functioneel verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid, financieel beleid en zorgbeleid binnen de door Futura Zorg afgegeven kaders. De locatiebeheerder heeft bevoegdheden tot het nemen van beslissingen binnen deze kaders.

Denk aan:

 • Kwaliteit van woonklimaat
 • Kwaliteit van zorgverlening
 • Begeleiding van medewerkers
 • Goede communicatie binnen de locatie, tussen medewerkers, met bewoners en diens familie
 • Beheer van de locatie en toegewezen middelen
 • Samen met het zorgteam reageren op de zorgvraag van de bewoners
 • Uiting geven aan het vraaggericht werken zoals Futura Zorg dat ambieert: klantvriendelijkheid en servicegerichtheid, zowel naar bewoners als diens familie en mantelzorgers
 • Zorgdragen voor continuïteit in de dagelijkse voortgang van werkzaamheden
 • Zorgdragen voor de administratieve zaken
 • Ondersteunen van bewoners, familieleden bij het aanvragen van het Persoons Gebonden Budget (PGB)
 • Zorgdragen voor goede externe contacten binnen de gemeenschap waar het Futurahuis is gevestigd, zoals onder meer met huisartsen, specialisten ouderenzorg, externe behandelaren
 • Zorgdragen voor een algehele deugdelijke bedrijfsvoering zowel kwalitatief als ook financieel
 • Verantwoordelijk voor het mede opstellen van het organisatiebeleid
 • Verantwoordelijk voor specifieke organisatie brede taakgebieden

Wie wij zoeken

De Verpleegkundige/toekomstig locatiebeheerder die wij zoeken, is een persoon die stevig in zijn/haar schoenen staat en leiding kan geven aan teams (zowel zorg als facilitair). Enige kennis van de bedrijfskundige kant van het runnen van een locatie is een must. Van de locatiebeheerder wordt verwacht dat hij/zij zo’n 8 tot 12 uur meewerkt in de zorg, de overige 24 uur zijn voor managementtaken. Het is verder van belang dat de locatiebeheerder fulltime beschikbaar is, passie heeft voor de oudere medemens met een hulpvraag en zeer flexibel is. Je kunt goed samenwerken (met collega-locatiebeheerders en de ondersteunende staf) en weet goed om te gaan met feedback. Je kan de juiste hulpvragen stellen. Het is een pré als je uit de regio Waalwijk komt of de cultuur kent. Je woont binnen een straal van 30 km bij Waalwijk vandaan.

Ons aanbod voor de beste kandidaat

Deze functie biedt de unieke kans om als Verpleegkundige tijdens het werk de locatie en haar bewoners goed te leren kennen en om na een gedegen inwerkperiode je eigen kleinschalige woonvoorziening te kunnen runnen met een ruime vrijheid van eigen handelen binnen de kaders die door Futura Zorg worden gehanteerd.

Als locatiebeheerder draag je binnen de context van Futura een grote verantwoordelijkheid voor de locatie, je ontvangt leiding van de directeur en je geeft op jouw beurt leiding aan ongeveer 25 medewerkers.

Wij bieden een uitdagende, afwisselende functie in een jonge, snelgroeiende organisatie met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (met uitzicht op onbepaalde tijd).

Het salaris is conform CAO VVT, schaal FWG 45 (minimaal € 2.692,76, maximaal € 3.264,29 o.b.v. 36-urige werkweek). Inschaling geschiedt op basis van opleiding en relevante werkervaring. Als locatiebeheerder groei je door naar schaal FWG 65 (minimaal € 4.009,13, maximaal € 5.584,67 o.b.v. 36-urige werkweek).

Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder eindejaarsuitkering, bijdrage aan pensioenkosten, reiskostenvergoeding, mogelijkheid tot thuiswerken en opleidingsmogelijkheden.

Interesse gewekt?

Stuur je CV voorzien van motivatie naar waalwijk@futurazorg.nl t.a.v. Roel van den Dries.  Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Gesprekken zullen plaatsvinden in de weken 11 en 12.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.