Verzorgende IG / 24-28 uur (Waalwijk)

Futura Zorg is een vrij jonge en groeiende organisatie met de ambitie om comfortabel en kwalitatief wonen voor ouderen met een zorgvraag mogelijk te maken in kleinschalige en betaalbare woon-zorgvoorzieningen. De doelgroep bestaat uit ouderen die nog regie voeren over hun leven maar tegelijkertijd wel een gevarieerde zorgvraag hebben welke ondersteuning en begeleiding vraagt.

Werken bij Futura Zorg is werken in een prettige en comfortabele werkomgeving, met collega’s die allen gedreven zijn om te zorgen voor een goed en passend woonklimaat voor de bewoners.

Voor het Futurahuis in Waalwijk zijn wij op zoek naar een verzorgende IG voor 24 tot 28 uur per week.

Als verpleegkundige/verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor een goed en passend woonklimaat voor de bewoners in het Futurahuis. Je werkt samen met de collega’s van het zorgteam. Je onderhoudt contacten met de familie en mantelzorgers van de bewoners en je draagt er zorg voor dat de bewoners zoveel mogelijk hun eigen regie hebben en houden maar biedt ondersteuning waar nodig.

Jouw profiel
Wij zoeken kandidaten die:
–          in het bezit zijn van het diploma Verzorgende IG (minimaal niveau 3);
–          in staat zijn om in een (klein) team te werken;
–          bevoegd en bekwaam zijn in de verpleegtechnische handelingen;
–          affiniteit hebben met de doelgroep.

Ons aanbod
Wij bieden een prettige en comfortabele werkomgeving. Salariëring en arbeidsvoorwaarden passend bij het werk dat je gaat doen, waarbij de CAO VVT als uitgangspunt geldt.

Een uitdaging die bij je past? Reageer en zend je motivatie en CV t.a.v. Roel en Rita van den Dries, locatiebeheerders Waalwijk, via waalwijk@futurazorg.nl.