Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik opsta en eet.
Bewoonster Oudewater

Wie hier niet went, went nergens.
Bewoner Waalwijk

Uw medewerkers van Futura hebben met tranen in hun ogen mij gecondoleerd, dat vind ik zo mooi, ze gaven echt om mijn moeder waren zo betrokken.
O.J.

De overgang naar Futura was groot: tijd voor bewoners; geen overbodige tijdverspilling aan administratie, een oase aan rust en een gezellige sfeer! Dit alles gaf mij weer plezier in het werk.
Medewerkster uit Waalwijk

Er wordt individueel gekeken naar wat nodig is. Ons familielid ervaart vrijheid.
Mantelzorger Waalwijk

Ik wil onze dank uitspreken aan Futura, haar zorgteam en de bewoners, voor de fijne tijd met warme contacten en liefdevolle verzorging die onze vader in Futura is geboden.
B.Z.

Wat ik voornamelijk koester zijn de momenten dat ik met de bewoners een praatje kon maken, en dat ik daar gewoon de tijd voor kon nemen. Het menselijk contact is belangrijk in de zorg die je geeft, en bij Futura Zorg staat dit voorop.
Oud medewerkster Futura

Zeer persoonlijk, zeer mensgericht.
Mantelzorger F.

Doelgroep

Onze ambitie is om wonen en zorg toegankelijk en betaalbaar te laten en blijven zijn voor alle ouderen met een modaal inkomen of hoger.

De kosten voor het wonen in een Futurahuis betaalt een bewoner zelf uit eigen middelen. De kosten voor de zorg worden vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg. Daarnaast betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK. De hoogte van uw eigen bijdrage afhankelijk is van uw inkomen en vermogen. Via de website van het CAK kunt u een proefberekening maken.

Om te kunnen wonen bij Futura Zorg, heeft u een Wlz-indicatie nodig, met Zorgprofiel 4 of hoger. De Wlz-indicatie maakt het mogelijk om de zorgkosten vergoed te krijgen vanuit de Wet Langdurige Zorg. De zorgindicatie wordt afgegeven door zorginstanties en/of deskundige vertegenwoordigers (CiZ/gemeente/wijkverpleging).

Wij werken met een Persoons Gebonden Budget (PGB). Voor het aanvragen van een Wlz-indicatie en het verkrijgen van een Persoons Gebonden Budget, bieden wij u graag de nodige begeleiding.

Vergroot lettertype
Vergroot contrast: