Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik opsta en eet.
Bewoonster Oudewater

Wie hier niet went, went nergens.
Bewoner Waalwijk

Uw medewerkers van Futura hebben met tranen in hun ogen mij gecondoleerd, dat vind ik zo mooi, ze gaven echt om mijn moeder waren zo betrokken.
O.J.

De overgang naar Futura was groot: tijd voor bewoners; geen overbodige tijdverspilling aan administratie, een oase aan rust en een gezellige sfeer! Dit alles gaf mij weer plezier in het werk.
Medewerkster uit Waalwijk

Er wordt individueel gekeken naar wat nodig is. Ons familielid ervaart vrijheid.
Mantelzorger Waalwijk

Ik wil onze dank uitspreken aan Futura, haar zorgteam en de bewoners, voor de fijne tijd met warme contacten en liefdevolle verzorging die onze vader in Futura is geboden.
B.Z.

Wat ik voornamelijk koester zijn de momenten dat ik met de bewoners een praatje kon maken, en dat ik daar gewoon de tijd voor kon nemen. Het menselijk contact is belangrijk in de zorg die je geeft, en bij Futura Zorg staat dit voorop.
Oud medewerkster Futura

Zeer persoonlijk, zeer mensgericht.
Mantelzorger F.

Doelgroep

Onze ambitie is om servicegerichte zorg toegankelijk en betaalbaar te laten én blijven zijn voor alle ouderen met een modaal inkomen of hoger.

De kosten voor het wonen in een Futurahuis betaalt een bewoner zelf uit eigen middelen.

De kosten voor de persoonlijke zorg worden gedekt op basis van de vergoedingen zoals die door de overheid hiervoor ter beschikking worden gesteld vanuit onder andere de Wet Langdurige Zorg (WLZ), de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en de Zorgverzekeringswet. Om hier een beroep op te kunnen doen, is er een onafhankelijke indicatiestelling nodig welke afgegeven wordt vanuit de betreffende instanties en/of deskundige vertegenwoordigers (CiZ/gemeente/wijkverpleging). Wij werken daarbij op basis van het principe van een Persoons Gebonden Budget (PGB).

Voor de aanvraag van een dergelijke indicatiestelling en verkrijging van een Persoons Gebonden Budget bieden wij u vanzelfsprekend de nodige begeleiding.

Vergroot lettertype
Vergroot contrast: