Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik opsta en eet.
Bewoonster Oudewater

Wie hier niet went, went nergens.
Bewoner Waalwijk

Uw medewerkers van Futura hebben met tranen in hun ogen mij gecondoleerd, dat vind ik zo mooi, ze gaven echt om mijn moeder waren zo betrokken.
O.J.

De overgang naar Futura was groot: tijd voor bewoners; geen overbodige tijdverspilling aan administratie, een oase aan rust en een gezellige sfeer! Dit alles gaf mij weer plezier in het werk.
Medewerkster uit Waalwijk

Er wordt individueel gekeken naar wat nodig is. Ons familielid ervaart vrijheid.
Mantelzorger Waalwijk

Ik wil onze dank uitspreken aan Futura, haar zorgteam en de bewoners, voor de fijne tijd met warme contacten en liefdevolle verzorging die onze vader in Futura is geboden.
B.Z.

Wat ik voornamelijk koester zijn de momenten dat ik met de bewoners een praatje kon maken, en dat ik daar gewoon de tijd voor kon nemen. Het menselijk contact is belangrijk in de zorg die je geeft, en bij Futura Zorg staat dit voorop.
Oud medewerkster Futura

Zeer persoonlijk, zeer mensgericht.
Mantelzorger F.

Inschrijven

Is uw interesse gewekt? Zou dit uw nieuwe thuis kunnen worden? Of het nieuwe thuis van uw naaste? Dan kunt u zich inschrijven.

Hoe schrijf ik mij in?
Bezoek de pagina van het Futurhuis van uw voorkeur. Op deze pagina staan de contactgegevens vermeld. U kunt telefonisch contact opnemen maar ook het contactformulier invullen. De locatiebeheerder kan u informeren over de beschikbaarheid van de appartementen en de voorwaarden voor inschrijving. Om bij Futura Zorg te kunnen wonen, dient u over een Wlz-indicatie met zorgprofiel 4 of hoger te beschikken. U kunt zich al wel aanmelden voordat u deze Wlz-indicatie ontvangen heeft. Wij kunnen deze later toevoegen aan de inschrijving. Wanneer er voor u een appartement vrij komt op de locatie, wordt er contact met u opgenomen.

Vergroot lettertype
Vergroot contrast: