Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik opsta en eet.
Bewoonster Oudewater

Wie hier niet went, went nergens.
Bewoner Waalwijk

Uw medewerkers van Futura hebben met tranen in hun ogen mij gecondoleerd, dat vind ik zo mooi, ze gaven echt om mijn moeder waren zo betrokken.
O.J.

De overgang naar Futura was groot: tijd voor bewoners; geen overbodige tijdverspilling aan administratie, een oase aan rust en een gezellige sfeer! Dit alles gaf mij weer plezier in het werk.
Medewerkster uit Waalwijk

Er wordt individueel gekeken naar wat nodig is. Ons familielid ervaart vrijheid.
Mantelzorger Waalwijk

Ik wil onze dank uitspreken aan Futura, haar zorgteam en de bewoners, voor de fijne tijd met warme contacten en liefdevolle verzorging die onze vader in Futura is geboden.
B.Z.

Wat ik voornamelijk koester zijn de momenten dat ik met de bewoners een praatje kon maken, en dat ik daar gewoon de tijd voor kon nemen. Het menselijk contact is belangrijk in de zorg die je geeft, en bij Futura Zorg staat dit voorop.
Oud medewerkster Futura

Zeer persoonlijk, zeer mensgericht.
Mantelzorger F.

Den Bosch

Op 28 maart 2019 is door wethouder Van Olden het officiële startsein voor de bouw van het Futurahuis in Den Bosch gegeven. Inmiddels zijn de contouren van het nieuwe Futurahuis goed zichtbaar en hebben de eerste geïnteresseerde bewoners zich gemeld. Wij hopen het nieuwe Futurahuis medio november 2019 te kunnen openen.

Op de achtergrond wordt ook hard gewerkt aan het toekomstige Futurahuis. Wij zijn blij te kunnen delen dat Toon Christiaens is aangesteld als locatiebeheerder voor het Futurahuis in Den Bosch. Hij brengt veel ervaring met zich mee vanuit functies in de zorg maar ook vanuit andere sectoren.

Maak hier kennis met locatiebeheerder Toon Christiaens.

Futurahuis Den Bosch
Meester van Merwicklaan 38
5237 KL ‘s-Hertogenbosch
Mobiel: 06-12897798

Volg ons op Facebook via www.facebook.com/futurazorg en Instagram via @futurazorg.

Wilt u op de hoogte blijven van deze nieuwe locatie of ontvangt u graag informatie? Laat het ons weten door onderstaand contactformulier in te vullen.

Vergroot lettertype
Vergroot contrast: