Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik opsta en eet.
Bewoonster Oudewater

Wie hier niet went, went nergens.
Bewoner Waalwijk

Uw medewerkers van Futura hebben met tranen in hun ogen mij gecondoleerd, dat vind ik zo mooi, ze gaven echt om mijn moeder waren zo betrokken.
O.J.

De overgang naar Futura was groot: tijd voor bewoners; geen overbodige tijdverspilling aan administratie, een oase aan rust en een gezellige sfeer! Dit alles gaf mij weer plezier in het werk.
Medewerkster uit Waalwijk

Er wordt individueel gekeken naar wat nodig is. Ons familielid ervaart vrijheid.
Mantelzorger Waalwijk

Ik wil onze dank uitspreken aan Futura, haar zorgteam en de bewoners, voor de fijne tijd met warme contacten en liefdevolle verzorging die onze vader in Futura is geboden.
B.Z.

Wat ik voornamelijk koester zijn de momenten dat ik met de bewoners een praatje kon maken, en dat ik daar gewoon de tijd voor kon nemen. Het menselijk contact is belangrijk in de zorg die je geeft, en bij Futura Zorg staat dit voorop.
Oud medewerkster Futura

Zeer persoonlijk, zeer mensgericht.
Mantelzorger F.

Den Bosch

Het Futurahuis in Den Bosch is eind november 2019 opgeleverd en heeft op 1 december 2019 haar deuren geopend voor de eerste bewoners. Het Futurahuis is gelegen in een bestaande woonwijk (Maaspoort) aan de rand van Den Bosch en prachtig verscholen in het groen.

Locatiebeheerder Toon Christiaens geeft samen met een enthousiast team van medewerkers invulling aan de zorg die dag en nacht beschikbaar is.

Maak hier kennis met locatiebeheerder Toon Christiaens.

Futurahuis Den Bosch
Meester van Merwicklaan 38
5237 KL ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 073-303 46 00
Mobiel: 06-12897798

Volg ons op Facebook via www.facebook.com/futurazorg en Instagram via @futurazorg.

Wilt u op de hoogte blijven van deze nieuwe locatie of ontvangt u graag informatie over wonen in een Futurahuis? Laat het ons weten door onderstaand contactformulier in te vullen.

Vergroot lettertype
Vergroot contrast: