Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik opsta en eet.
Bewoonster Oudewater

Wie hier niet went, went nergens.
Bewoner Waalwijk

Uw medewerkers van Futura hebben met tranen in hun ogen mij gecondoleerd, dat vind ik zo mooi, ze gaven echt om mijn moeder waren zo betrokken.
O.J.

De overgang naar Futura was groot: tijd voor bewoners; geen overbodige tijdverspilling aan administratie, een oase aan rust en een gezellige sfeer! Dit alles gaf mij weer plezier in het werk.
Medewerkster uit Waalwijk

Er wordt individueel gekeken naar wat nodig is. Ons familielid ervaart vrijheid.
Mantelzorger Waalwijk

Ik wil onze dank uitspreken aan Futura, haar zorgteam en de bewoners, voor de fijne tijd met warme contacten en liefdevolle verzorging die onze vader in Futura is geboden.
B.Z.

Wat ik voornamelijk koester zijn de momenten dat ik met de bewoners een praatje kon maken, en dat ik daar gewoon de tijd voor kon nemen. Het menselijk contact is belangrijk in de zorg die je geeft, en bij Futura Zorg staat dit voorop.
Oud medewerkster Futura

Zeer persoonlijk, zeer mensgericht.
Mantelzorger F.

Waalwijk

Het Futurahuis Waalwijk is gelegen in de nieuwe wijk De Bibliotheek aan de rand van de oude kern Sprang, op de hoek van de verbindingsweg Oudestraat. Dit Futurahuis biedt plaats aan 17 bewoners.

De locatiebeheerder Roel van den Dries geeft samen met de medewerkers invulling aan de zorg die dag en nacht beschikbaar is.

Maak hier kennis met locatiebeheerder Roel van den Dries.

Futurahuis Waalwijk
Cypressenlaan 15
5161 VW Sprang-Capelle
Telefoon: 0416-661543
Mobiel: 06-86822423
Volg ons op Facebook via www.facebook.com/futurazorg en Instagram via @futurazorg.

Meer weten over wonen in dit Futurahuis? Neem direct contact op met Futura Zorg in Waalwijk via onderstaand contactformulier.

Vergroot lettertype
Vergroot contrast: