Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik opsta en eet.
Bewoonster Oudewater

Wie hier niet went, went nergens.
Bewoner Waalwijk

Uw medewerkers van Futura hebben met tranen in hun ogen mij gecondoleerd, dat vind ik zo mooi, ze gaven echt om mijn moeder waren zo betrokken.
O.J.

De overgang naar Futura was groot: tijd voor bewoners; geen overbodige tijdverspilling aan administratie, een oase aan rust en een gezellige sfeer! Dit alles gaf mij weer plezier in het werk.
Medewerkster uit Waalwijk

Er wordt individueel gekeken naar wat nodig is. Ons familielid ervaart vrijheid.
Mantelzorger Waalwijk

Ik wil onze dank uitspreken aan Futura, haar zorgteam en de bewoners, voor de fijne tijd met warme contacten en liefdevolle verzorging die onze vader in Futura is geboden.
B.Z.

Wat ik voornamelijk koester zijn de momenten dat ik met de bewoners een praatje kon maken, en dat ik daar gewoon de tijd voor kon nemen. Het menselijk contact is belangrijk in de zorg die je geeft, en bij Futura Zorg staat dit voorop.
Oud medewerkster Futura

Zeer persoonlijk, zeer mensgericht.
Mantelzorger F.

Nieuwveen

Het Futurahuis in Nieuwveen is gebouwd in het plan ‘De Verwondering’, gelegen midden in het Groene Hart en ontwikkeld met bijzondere aandacht voor het landschap en duurzaamheid. Het gebied kenmerkt zich door haar prachtige landelijke ligging. Het Futurahuis biedt plaats aan 17 alleenstaande ouderen en 1 ouderenechtpaar.

Locatiebeheerder Harry Verbeek geeft samen met de medewerkers invulling aan de zorg die dag en nacht beschikbaar is.

Maak hier kennis met locatiebeheerder Harry Verbeek.

Futurahuis Nieuwveen
Parkzicht 1a
2441 DP Nieuwveen
Telefoon: 0172-251024
Mobiel 06-86833770
Volg ons op Facebook via www.facebook.com/futurazorg en Instagram via @futurazorg.

Meer weten over wonen in dit Futurahuis? Neem direct contact op met Futura Zorg in Nieuwveen via onderstaand contactformulier.

Vergroot lettertype
Vergroot contrast: