Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik opsta en eet.
Bewoonster Oudewater

Wie hier niet went, went nergens.
Bewoner Waalwijk

Uw medewerkers van Futura hebben met tranen in hun ogen mij gecondoleerd, dat vind ik zo mooi, ze gaven echt om mijn moeder waren zo betrokken.
O.J.

De overgang naar Futura was groot: tijd voor bewoners; geen overbodige tijdverspilling aan administratie, een oase aan rust en een gezellige sfeer! Dit alles gaf mij weer plezier in het werk.
Medewerkster uit Waalwijk

Er wordt individueel gekeken naar wat nodig is. Ons familielid ervaart vrijheid.
Mantelzorger Waalwijk

Ik wil onze dank uitspreken aan Futura, haar zorgteam en de bewoners, voor de fijne tijd met warme contacten en liefdevolle verzorging die onze vader in Futura is geboden.
B.Z.

Wat ik voornamelijk koester zijn de momenten dat ik met de bewoners een praatje kon maken, en dat ik daar gewoon de tijd voor kon nemen. Het menselijk contact is belangrijk in de zorg die je geeft, en bij Futura Zorg staat dit voorop.
Oud medewerkster Futura

Zeer persoonlijk, zeer mensgericht.
Mantelzorger F.

Boskoop

Het Futurahuis in Boskoop heeft begin januari 2018 haar deuren geopend. Dit Futurahuis biedt ruimte aan 21 personen: 17 alleenstaanden en 2 echtparen. Dat maakt dit Futurahuis uniek ten opzichte van de andere Futurahuizen. Aan het oorspronkelijke ontwerp zijn namelijk twee appartementen van 80 m2 toegevoegd waarin echtparen zelfstandig – maar met zorg in nabijheid – kunnen wonen.

Locatiebeheerder Lydie van Ieperen geeft samen met de medewerkers invulling aan de zorg die dag en nacht beschikbaar is.

Maak hier kennis met locatiebeheerder Lydie van Ieperen

Futurahuis Boskoop
Klaverblad 47
2771 KR Boskoop
Telefoon: 0172 – 251 555
Mobiel: 06 – 86 87 98 89
Volg ons op Facebook via www.facebook.com/futurazorg en Instagram via @futurazorg.

Neem direct contact op met Futurahuis Boskoop via onderstaand contactformulier.

Vergroot lettertype
Vergroot contrast: