Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik opsta en eet.
Bewoonster Oudewater

Wie hier niet went, went nergens.
Bewoner Waalwijk

Uw medewerkers van Futura hebben met tranen in hun ogen mij gecondoleerd, dat vind ik zo mooi, ze gaven echt om mijn moeder waren zo betrokken.
O.J.

De overgang naar Futura was groot: tijd voor bewoners; geen overbodige tijdverspilling aan administratie, een oase aan rust en een gezellige sfeer! Dit alles gaf mij weer plezier in het werk.
Medewerkster uit Waalwijk

Er wordt individueel gekeken naar wat nodig is. Ons familielid ervaart vrijheid.
Mantelzorger Waalwijk

Ik wil onze dank uitspreken aan Futura, haar zorgteam en de bewoners, voor de fijne tijd met warme contacten en liefdevolle verzorging die onze vader in Futura is geboden.
B.Z.

Wat ik voornamelijk koester zijn de momenten dat ik met de bewoners een praatje kon maken, en dat ik daar gewoon de tijd voor kon nemen. Het menselijk contact is belangrijk in de zorg die je geeft, en bij Futura Zorg staat dit voorop.
Oud medewerkster Futura

Zeer persoonlijk, zeer mensgericht.
Mantelzorger F.

Klachten

Tevredenheid van onze bewoners staat hoog in het vaandel. Gelukkig ontvangen wij zelden klachten. Mocht dat onverhoopt toch gebeuren dan gaan we daar zorgvuldig mee om. We spannen ons in om de onvrede van de bewoner weg te nemen en het vertrouwen te herwinnen. Daarnaast trekken wij hier lering uit en evalueren wij wat er niet goed is gegaan en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Komt een bewoner er niet uit met de medewerker en/of locatiebeheerder dan kan er contact worden opgenomen met de directie van Futura Zorg. Ook kan een bewoner ervoor kiezen om de klacht neer te leggen bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Futura Zorg is aangesloten bij branchevereniging SPOT. Deze vereniging voorziet in een gratis klachtenfunctionaris waar u terecht kunt met uw klacht. Het toepasselijke klachtenreglement kunt u hier downloaden.

Tot slot kunt u ook een formele klacht indienen bij een geschilleninstantie. Futura is – via SPOT – aangesloten bij Stichting Zorggeschil. Het klachtenreglement van Stichting Zorggeschil kunt u hier downloaden.

Vergroot lettertype
Vergroot contrast: