Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik opsta en eet.
Bewoonster Oudewater

Wie hier niet went, went nergens.
Bewoner Waalwijk

Uw medewerkers van Futura hebben met tranen in hun ogen mij gecondoleerd, dat vind ik zo mooi, ze gaven echt om mijn moeder waren zo betrokken.
O.J.

De overgang naar Futura was groot: tijd voor bewoners; geen overbodige tijdverspilling aan administratie, een oase aan rust en een gezellige sfeer! Dit alles gaf mij weer plezier in het werk.
Medewerkster uit Waalwijk

Er wordt individueel gekeken naar wat nodig is. Ons familielid ervaart vrijheid.
Mantelzorger Waalwijk

Ik wil onze dank uitspreken aan Futura, haar zorgteam en de bewoners, voor de fijne tijd met warme contacten en liefdevolle verzorging die onze vader in Futura is geboden.
B.Z.

Wat ik voornamelijk koester zijn de momenten dat ik met de bewoners een praatje kon maken, en dat ik daar gewoon de tijd voor kon nemen. Het menselijk contact is belangrijk in de zorg die je geeft, en bij Futura Zorg staat dit voorop.
Oud medewerkster Futura

Zeer persoonlijk, zeer mensgericht.
Mantelzorger F.

Hoofdkantoor

De feitelijke zorg wordt geleverd in zogenoemde Futurahuizen. De aansturing en ondersteuning van de (locatiebeheerders van de) Futurahuizen vindt plaats vanuit het hoofdkantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Op het hoofdkantoor werken 5 personen, te weten de directeur, de managementassistent, de boekhouder/controller, de HR medewerker en Adviseur Kwaliteit, Arbo en Veiligheid.

Maak hier kennis met de medewerkers op het hoofdkantoor.

Volg ons op Facebook via www.facebook.com/futurazorg en Instagram via @futurazorg.

Neem direct contact op met het hoofdkantoor via onderstaand contactformulier.

Vergroot lettertype
Vergroot contrast: