Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik opsta en eet.
Bewoonster Oudewater

Wie hier niet went, went nergens.
Bewoner Waalwijk

Uw medewerkers van Futura hebben met tranen in hun ogen mij gecondoleerd, dat vind ik zo mooi, ze gaven echt om mijn moeder waren zo betrokken.
O.J.

De overgang naar Futura was groot: tijd voor bewoners; geen overbodige tijdverspilling aan administratie, een oase aan rust en een gezellige sfeer! Dit alles gaf mij weer plezier in het werk.
Medewerkster uit Waalwijk

Er wordt individueel gekeken naar wat nodig is. Ons familielid ervaart vrijheid.
Mantelzorger Waalwijk

Ik wil onze dank uitspreken aan Futura, haar zorgteam en de bewoners, voor de fijne tijd met warme contacten en liefdevolle verzorging die onze vader in Futura is geboden.
B.Z.

Wat ik voornamelijk koester zijn de momenten dat ik met de bewoners een praatje kon maken, en dat ik daar gewoon de tijd voor kon nemen. Het menselijk contact is belangrijk in de zorg die je geeft, en bij Futura Zorg staat dit voorop.
Oud medewerkster Futura

Zeer persoonlijk, zeer mensgericht.
Mantelzorger F.

Someren

Begin 2022 verwacht Futura Zorg haar 7e Futurahuis te openen aan de Geldestraat 11 in de gemeente Someren. Dit nieuwe Futurahuis biedt 17 alleenstaande ouderen én 2 senioren-echtparen de mogelijkheid om zelfstandig te wonen en tegelijkertijd verzekerd te zijn van de benodigde zorg en begeleiding, indien dit nodig is.

Tijdens een inloopavond op 18 juni 2019 in het gemeenschapshuis De Weijers te Someren hebben (direct) omwonenden, belangstellenden en Futura Zorg elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en nader kennis met elkaar kunnen maken. Futura heeft eenieder aanwezig zo persoonlijk mogelijk geïnformeerd over de komst van het Futurahuis in Someren, nadere toelichting gegeven, schetsen en plattegronden getoond en ook allerlei vragen hopelijk naar tevredenheid kunnen beantwoorden. Namens de gemeente Someren zelf waren ook de wethouders Schoolmeesters (Ruimtelijke Ordening) en Maas (Zorg) aanwezig. De belangstelling bleek erg groot, niet alleen vanuit direct omwonenden maar ook vanuit mogelijk toekomstige bewoners en medewerkers. De komst van het Futurahuis werd goed ontvangen door de aanwezigen, zo leek het algemene beeld.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van het Futurahuis in Someren? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen.

Vergroot lettertype
Vergroot contrast: