Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik opsta en eet.
Bewoonster Oudewater

Wie hier niet went, went nergens.
Bewoner Waalwijk

Uw medewerkers van Futura hebben met tranen in hun ogen mij gecondoleerd, dat vind ik zo mooi, ze gaven echt om mijn moeder waren zo betrokken.
O.J.

De overgang naar Futura was groot: tijd voor bewoners; geen overbodige tijdverspilling aan administratie, een oase aan rust en een gezellige sfeer! Dit alles gaf mij weer plezier in het werk.
Medewerkster uit Waalwijk

Er wordt individueel gekeken naar wat nodig is. Ons familielid ervaart vrijheid.
Mantelzorger Waalwijk

Ik wil onze dank uitspreken aan Futura, haar zorgteam en de bewoners, voor de fijne tijd met warme contacten en liefdevolle verzorging die onze vader in Futura is geboden.
B.Z.

Wat ik voornamelijk koester zijn de momenten dat ik met de bewoners een praatje kon maken, en dat ik daar gewoon de tijd voor kon nemen. Het menselijk contact is belangrijk in de zorg die je geeft, en bij Futura Zorg staat dit voorop.
Oud medewerkster Futura

Zeer persoonlijk, zeer mensgericht.
Mantelzorger F.

Someren

De eerste helft van 2022 verwacht Futura Zorg haar 7e Futurahuis te openen aan de Geldestraat 11 in de gemeente Someren. Dit nieuwe Futurahuis, gelegen in een bestaande woonwijk nabij het centrum van Someren, biedt 17 alleenstaande ouderen én 2 ouderen echtparen de mogelijkheid om zelfstandig te wonen en tegelijkertijd verzekerd te zijn van de benodigde zorg en begeleiding, indien dit nodig is.

Op 8 juli 2021 is het officiële startsein voor de bouw gegeven. Theo Maas, wethouder Sociaal Domein bij de gemeente Someren, heeft onder toeziend oog van vele genodigden, het bouwbord onthuld.

Na de onthulling heeft wethouder Maas, onder begeleiding van kunstenaar Niloc Pagen, de eerste contouren gezet op twee grote schilderdoeken. Vervolgens hebben kinderen van de Somerense basisscholen De Mariaschool, De Diamant en De Ranonkel alsook enkele direct omwonenden de eerste vlakken ingekleurd. Niloc Pagen zal de schilderijen afmaken waarna ze geveild gaan worden. De opbrengst van de veiling gaat naar Leef! Someren. Deze organisatie richt zich op het realiseren van voldoende sport-, bewegings- en cultuuraanbod voor alle Somerenaren van jong tot oud.

Heeft u interesse in wonen of werken bij het Futurahuis in Someren? Neem dan contact op met locatiebeheerder Toon Christiaens via onderstaand formulier of stuur direct een e-mail naar someren@futurazorg.nl.

Vergroot lettertype
Vergroot contrast: