Someren

De eerste helft van 2022 verwacht Futura Zorg haar 7e Futurahuis te openen aan de Geldestraat 11 in de gemeente Someren. Dit nieuwe Futurahuis, gelegen in een bestaande woonwijk nabij het centrum van Someren, biedt 17 alleenstaande ouderen én 2 ouderen echtparen de mogelijkheid om zelfstandig te wonen en tegelijkertijd verzekerd te zijn van de benodigde zorg en begeleiding, indien dit nodig is.

Op 8 juli 2021 is het officiële startsein voor de bouw gegeven. Theo Maas, wethouder Sociaal Domein bij de gemeente Someren, heeft onder toeziend oog van vele genodigden, het bouwbord onthuld.

Na de onthulling heeft wethouder Maas, onder begeleiding van kunstenaar Niloc Pagen, de eerste contouren gezet op twee grote schilderdoeken. Vervolgens hebben kinderen van de Somerense basisscholen De Mariaschool, De Diamant en De Ranonkel alsook enkele direct omwonenden de eerste vlakken ingekleurd. Niloc Pagen zal de schilderijen afmaken waarna ze geveild gaan worden. De opbrengst van de veiling gaat naar Leef! Someren. Deze organisatie richt zich op het realiseren van voldoende sport-, bewegings- en cultuuraanbod voor alle Somerenaren van jong tot oud.

Heeft u interesse in wonen bij het Futurahuis in Someren? Download de locatiebrochure of neem contact op met locatiebeheerder Toon Christiaens via onderstaand formulier of stuur direct een e-mail naar someren@futurazorg.nl.

Heeft u interesse in werken bij het Futurahuis in Someren? Neem dan contact op met Toon Christiaens via someren@futurazorg.nl.

Fotogallerij locatie

Mail ons

0 + 8 = ?

© Copyright - Futura Zorg
Vergroot lettertype
Vergroot contrast: