Futura Zorg in Someren

Welkom bij Futura Zorg. Wij bieden wonen en zorg in een moderne kleinschalige setting. Onze bewoners kunnen vaak nog veel zelf maar tegelijkertijd is er sprake van een situatie dat zelfstandig wonen niet meer verantwoord is. Kwaliteit van leven staat bij ons voorop. Dat betekent onder meer dat een zo lang mogelijk regie over het eigen leven centraal staat. Met daar waar nodig, dagelijkse begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging. Door de kleinschaligheid voelt wonen bij ons veilig en vertrouwd, bijna net als thuis. Zelf ervaren hoe het voelt? Bezoek ons Open Huis op vrijdag 10 juni tussen 13.00 en 17.00 uur of op zaterdag 11 juni tussen 10.00 en 16.00 uur.

De nieuwe locatie van Futura Zorg in Someren is gelegen aan de Geldestraat 11, in een rustige, bestaande woonwijk op loopafstand van het gezellige dorpscentrum.

Dit Futurahuis heeft 17 éénpersoons appartementen en 3 tweepersoonsappartementen. Het biedt ouderen de mogelijkheid om zelfstandig te wonen en tegelijkertijd verzekerd te zijn van zorg en begeleiding, wanneer dit nodig is.

Onze appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een verhoogd wooncomfort door het gebruik van domotica. Maaltijden worden dagelijks vers bereid en ook de schoonmaak en het wassen van kleding wordt door ons zelf verzorgd. Bewoners beschikken over de privacy van hun eigen appartement maar hebben ook de gelegenheid met andere bewoners in gesprek te gaan en gelijkgestemden te ontmoeten. Bijvoorbeeld tijdens de koffie in de gemeenschappelijke huiskamer of in de besloten tuin.

Locatiebeheerder Wim van Santvoort zal samen met een enthousiast team van medewerkers invulling gaan geven aan de zorg die dag en nacht beschikbaar is.

Maak hier kennis met locatiebeheerder Wim van Santvoort

Futurahuis Someren
Geldestraat 11
5711 XE Someren
Telefoon: 0493-745185
Mobiel: 06-30498228

Heeft u interesse in wonen bij het Futurahuis in Someren? Download de locatiebrochure, neem contact op met de locatiebeheerder via onderstaand formulier of stuur direct een e-mail naar someren@futurazorg.nl.

Heeft u interesse in werken bij het Futurahuis in Someren? Neem dan contact op met de locatiebeheerder via someren@futurazorg.nl.

Fotogallerij locatie

Mail ons

4 + 4 = ?

© Copyright - Futura Zorg