Futura Zorg in Someren

De nieuwe locatie van Futura Zorg in Someren is gelegen aan de Geldestraat 9-11, in een rustige, bestaande woonwijk op loopafstand van het gezellige dorpscentrum.

Dit Futurahuis heeft 17 éénpersoons appartementen en 3 tweepersoonsappartementen. Het biedt ouderen de mogelijkheid om zelfstandig te wonen en tegelijkertijd verzekerd te zijn van zorg en begeleiding, wanneer dit nodig is.

Onze appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een verhoogd wooncomfort door het gebruik van domotica. Maaltijden worden dagelijks vers bereid en ook de schoonmaak en het wassen van kleding wordt door ons zelf verzorgd. Bewoners beschikken over de privacy van hun eigen appartement maar hebben ook de gelegenheid met andere bewoners in gesprek te gaan en gelijkgestemden te ontmoeten. Bijvoorbeeld tijdens de koffie in de gemeenschappelijke huiskamer of in de besloten tuin.

Locatiebeheerder Wim van Santvoort geeft samen met een enthousiast team van medewerkers invulling aan de zorg die dag en nacht beschikbaar is.

Maak hier kennis met locatiebeheerder Wim van Santvoort

Futurahuis Someren
Geldestraat 9-11
5711 XE Someren
Telefoon: 0493-745185
Mobiel: 06-30498228

Heeft u interesse in wonen bij het Futurahuis in Someren? Download de locatiebrochure, neem contact op met de locatiebeheerder via onderstaand formulier of stuur direct een e-mail naar someren@futurazorg.nl.

Heeft u interesse in werken bij het Futurahuis in Someren? Neem dan contact op met de locatiebeheerder via someren@futurazorg.nl.

Fotogallerij locatie

Mail ons

4 + 4 = ?

© Copyright - Futura Zorg