Even voorstellen: Ter Aar

Harry Verbeek, locatiemanager Futura Zorg Ter Aar

Naast het Futurahuis in Nieuwveen, waar ik vanaf 2016 werkzaam ben, ben ik sinds 2023 ook locatiebeheerder voor het Futurahuis in Ter Aar. Evenals in Nieuwveen, ben ik ook in Ter Aar al betrokken geweest bij de bouw van het Futurahuis.

Ik heb de opleiding tot Ziekenverzorgende en de opleiding tot Z-Verpleegkundige (BIG-geregistreerd) met succes afgerond alsmede een passende managementopleiding. Voordat ik bij Futura Zorg ben komen werken, ben ik als manager werkzaam geweest bij Ipse de Bruggen in Nootdorp, Zwammerdam en Nieuwveen en ’s Heerenloo (Willem van den Bergh te Noordwijk). Daarnaast heb ik als manager gewerkt in wooncentrum Nieuw Unicum te Zandvoort en het verpleeghuis Den Weeligenberg te Hillegom.

Als locatiebeheerder bij Futura Zorg variëren mijn werkzaamheden enorm. Denk hierbij onder meer aan het uitvoeren van de noodzakelijke administratie, gesprekken voeren met bewoners, familie en medewerkers, oplossen van kleine technische problemen, controleren en netjes (laten) bijhouden van de locatie en haar omgeving.

Mijn ervaring is dat wanneer medewerkers het goed naar hun zin hebben, de sfeer goed is en dat de bewoners daar ook weer van profiteren. Onze rol in het leven van de bewoners is om hen goed te volgen, te ondersteunen en te begeleiden waar nodig. Dat betekent dat wij de regie zoveel als mogelijk laten waar deze hoort, namelijk bij de bewoner zelf. Daarnaast werken we met Kwaliteit@, een kwaliteitsmethodiek waarbij we werken met 10 bewonerbeloften. Meer hierover vindt u op de websitepagina over de bewonerbeloften.

Mocht u interesse hebben in wonen of werken bij het Futurahuis in Nieuwveen of Ter Aar, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Dat kan door een e-mail te sturen naar nieuwveen@futurazorg.nl / teraar@futurazorg.nl of door te bellen naar 06-86833770.

© Copyright - Futura Zorg