Even voorstellen: Nieuwveen

Harry Verbeek, locatiemanager Futura Zorg Nieuwveen

Vanaf de start in mei 2016 ben ik werkzaam bij Futura Zorg Nieuwveen. Ik ben woonachtig in Hillegom, samen met mijn partner Renate, met wie ik Futura Zorg in Nieuwveen de eerste twee jaar heb mogen opzetten. Vanaf medio 2018 is Renate gestopt en stuur ik de locatie alleen aan.

Ik heb de opleiding tot Ziekenverzorgende en de opleiding tot Z-Verpleegkundige (BIG-geregistreerd) met succes afgerond alsmede een passende managementopleiding. Voordat ik bij Futura Zorg ben komen werken, ben ik als manager werkzaam geweest bij Ipse de Bruggen in Nootdorp, Zwammerdam en Nieuwveen en ’s Heerenloo (Willem van den Bergh te Noordwijk). Daarnaast heb ik als manager gewerkt in wooncentrum Nieuw Unicum te Zandvoort en het verpleeghuis Den Weeligenberg te Hillegom.

Als locatiebeheerder bij Futura Zorg variëren mijn werkzaamheden enorm. Denk hierbij onder meer aan het uitvoeren van de noodzakelijke administratie, gesprekken voeren met bewoners, familie en medewerkers, oplossen van kleine technische problemen, controleren en netjes (laten) bijhouden van de locatie en haar omgeving. Maar ook meewerken in de zorg wanneer nodig.

Mijn ervaring is dat wanneer medewerkers het goed naar hun zin hebben, de sfeer goed is en dat de bewoners daar ook weer van profiteren. Onze rol in het leven van de bewoners is om hen goed te volgen, te ondersteunen en te begeleiden waar nodig. Dat betekent dat wij de regie zoveel als mogelijk laten waar deze hoort, namelijk bij de bewoner zelf.

© Copyright - Futura Zorg