Even voorstellen: Waalwijk

Ik ben Mariska van der Zwaan, op het moment van schrijven 50 jaar. Ik werk zo’n 25 jaar in de zorg als (technisch) verpleegkundige en wijkverpleegkundige en heb binnen diverse teams gewerkt, zowel in de ouderenzorg als ook in de kindzorg. Met mijn toenmalige partner heb ik een eigen gezinshuis gehad waarbij ik enige bedrijfsmatige ervaring heb opgedaan. Daarna heb ik als zelfstandig verpleegkundige een tijdje een eigen onderneming gehad.  Ik ben als wijkverpleegkundige bij verschillende ondernemingen in de opstartfase betrokken geweest. Vooral bij Curando was het echt pionieren. Alle opgedane kennis en ervaring heb ik meegenomen in mijn nieuwe rol als locatiebeheerder bij het Futurahuis in Waalwijk. De eerste keer dat ik kwam kennismaken in Waalwijk, viel mij de ongedwongen en vriendelijke sfeer in het Futurahuis direct op. De mensen zijn open en betrokken. Ik voelde mij meteen thuis. Ik keek er dan ook erg naar uit om de bewoners en collega’s beter te leren kennen.

Privé heb ik diverse interesses, vooral op gebied van ecologisch tuinieren en filosofie. Als lid en voorzitter van vereniging Tiny Altena, hopen wij een Tinyhouse-project te realiseren in de gemeente Altena. Ik heb met mijn kinderen mijn eigen Tinyhouse afgebouwd en woon daarin op een tijdelijke plek in Andel. Met mijn jongste woon ik daar alweer anderhalf jaar; lekker knus en in het groen tussen de schaapjes.

© Copyright - Futura Zorg