Even voorstellen: Waalwijk

Roel van den Dries, locatiebeheerder Futurahuis Waalwijk

Roel: ‘‘mijn vrouw Rita en ik zijn vanaf de bouw van het Futurahuis in Waalwijk in 2015 betrokken geweest en werken er sindsdien met veel plezier. Rita is in juli 2021 met vroegpensioen gegaan maar blijft nog wel betrokken als vrijwilliger. Ik heb altijd in de zorg gewerkt, onder meer als verpleegkundige maar ook als manager. Voordat ik bij Futura kwam werken, had ik al ervaring in de zorg voor ouderen maar ook met de bedrijfskundige kant van de zorg. Dat komt goed uit want als locatiebeheerder zijn mijn werkzaamheden heel divers. Samen met een team van medewerkers ondersteunen en begeleiden wij de bewoners waar nodig en zorgen wij voor een aangenaam woon- en leefklimaat’’.

Op dagen dat ik vrij ben, kun je Rita en mij geregeld vinden in onze chalet aan de kust. We kunnen met een gerust hart naar de kust. Want onze bewoners zijn, dankzij een geweldig team van medewerkers, altijd in goede handen’’.

© Copyright - Futura Zorg