Ik vind het fijn dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik opsta en eet.
Bewoonster Oudewater

Wie hier niet went, went nergens.
Bewoner Waalwijk

Uw medewerkers van Futura hebben met tranen in hun ogen mij gecondoleerd, dat vind ik zo mooi, ze gaven echt om mijn moeder waren zo betrokken.
O.J.

De overgang naar Futura was groot: tijd voor bewoners; geen overbodige tijdverspilling aan administratie, een oase aan rust en een gezellige sfeer! Dit alles gaf mij weer plezier in het werk.
Medewerkster uit Waalwijk

Er wordt individueel gekeken naar wat nodig is. Ons familielid ervaart vrijheid.
Mantelzorger Waalwijk

Ik wil onze dank uitspreken aan Futura, haar zorgteam en de bewoners, voor de fijne tijd met warme contacten en liefdevolle verzorging die onze vader in Futura is geboden.
B.Z.

Wat ik voornamelijk koester zijn de momenten dat ik met de bewoners een praatje kon maken, en dat ik daar gewoon de tijd voor kon nemen. Het menselijk contact is belangrijk in de zorg die je geeft, en bij Futura Zorg staat dit voorop.
Oud medewerkster Futura

Zeer persoonlijk, zeer mensgericht.
Mantelzorger F.

Even voorstellen: Waalwijk

Roel van den Dries, locatiebeheerder Futurahuis Waalwijk

Roel: ‘‘mijn vrouw Rita en ik zijn vanaf de bouw van het Futurahuis in Waalwijk in 2015 betrokken geweest en werken er sindsdien met veel plezier. Rita is in juli 2021 met vroegpensioen gegaan maar blijft nog wel betrokken als vrijwilliger. Ik heb altijd in de zorg gewerkt, onder meer als verpleegkundige maar ook als manager. Voordat ik bij Futura kwam werken, had ik al ervaring in de zorg voor ouderen maar ook met de bedrijfskundige kant van de zorg. Dat komt goed uit want als locatiebeheerder zijn mijn werkzaamheden heel divers. Samen met een team van medewerkers ondersteunen en begeleiden wij de bewoners waar nodig en zorgen wij voor een aangenaam woon- en leefklimaat’’.

Op dagen dat ik vrij ben, kun je Rita en mij geregeld vinden in onze chalet aan de kust. We kunnen met een gerust hart naar de kust. Want onze bewoners zijn, dankzij een geweldig team van medewerkers, altijd in goede handen’’.

Vergroot lettertype
Vergroot contrast: